Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Skaff deg et fortrinn i IT-markedet!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du ha nye muligheter innen IT og utvikling? Vi er på jakt etter deg som ønsker å levere gode løsninger til våre samarbeidspartnere innenfor ditt spesialiseringsområde, enten om det er Frontend, Backend, Fullstack, CloudOps eller DevOps.

Informasjon om stillingen

Er du utvikler, programmerer eller en annen form for IT-spesialist? Jobber du med backend, frontend eller fullstack? Har du høyere utdanning? Ut fra vår erfaring med ansettelsesprosesser til denne bransjen, vet vi hva som etterspørres. Vi lyser jevnlig ut ulike IT-relaterte jobber, som f.eks innen utvikling, UX, ColudOps, systemutvikling, og design. i Midt-Norge jobber vi med alt fra konsulent til inhouse, fra store bedrifter til små start-ups – vi har mange forskjellige stillinger og søker ulike bakgrunner til våre kunder.

Vi kan oftest tilby:

 • En jobb som passer deg og din faglige utvikling
 • Å bli kontaktet tidlig i en prosess
 • At du ikke gå glipp av muligheter
 • Veiledning og anbefalinger på hvordan du kan forbedre din CV eller søknad, før du gå inn i en søknadsprosess - vi er din karrierepartner!


Vi har stillinger både for deg som ønsker å jobbe i team eller selvstendig, med forskjellige grader av ansvar. Hos oss har vi engasjementer og faste stillinger, fulltid og deltid. Går du med tanker om ny jobb eller fullfører studier til sommeren? Vi ønsker å høre fra deg, og vil kontakte deg for å diskutere mulighetene Academic Work kan tilby deg.

Vi søker deg som

Ut fra vår erfaring er dette profilen som etterspøres av bransjen. Om du er usikker på om du passer denne kravsprofilen, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

 • Du har høyere utdanning på minst bachelornivå innenfor IT
 • Du behersker minst ett programmeringsspråk på et godt nivå(Særlig relevant her er objektorientert programmering, med Java, C++ og C#, men også JavaScript og .Net)
 • Du er dreven og brenner for utvikling
 • Du driver med programmering i din fritid og kan vise til egne prosjekter
 • Det er fordelaktig om du har minst ett år med relevant arbeidserfaring, gjerne deltid ved siden av studiet.
 • Vi er særlig interessert i kandidater med kunnskap om/kjennskap til CloudOps, DevOps teknologier, databaser og skyteknologi.
 • Vi foretrekker personer som snakker minst ett skandinavisk språk og har gode kunnskaper i engelsk.


Ønsker du nye muligheter? Send inn en åpen søknad i dag! Legg ved CV, søknad, karakterutskrift og gjerne GitHub eller eksempelarbeid så kontakter vi deg.

Informasjon om bedriften

Academic Work har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt – vi kjenner også våre kunder og har en god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov. Vi vet at ingen selskaper er like og vi tilpasser også våre rekrutteringsprosesser tilsvarende.

De konsulentene og kandidatene som er en del av Academic Works nettverk er for det meste young professionals og befinner seg i startfasen av sin karriere. Det er kandidater med driv som vil opp og frem og som vet at veien dit er gjennom en vel utført jobb i din bedrift. Å jobbe med en young professionals er både effektivt og givende – noe vi er sikre på at du vil merke.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen