Android developer

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Jottacloud er en norsk skylagringstjeneste med over 1 millioner kunder i over 170 land. Vi leverer innovative løsninger til både private og bedrifter, samt at vi står bak flere skytjenester for ledende merkevarer innen retail og telekom i Europa.
Jottacloud gjør det enkelt å lagre og dele innhold i skyen.

Vi er en moderne skytjeneste på tvers av alle plattformer. Vi har stort fokus på sikkerhet og personvern og har to datasentre i Norge der vi selv drifter hundrevis av servere. Jotta AS har solid økonomi og er et firma i sterk vekst. Vi er per i dag 25 ansatte.


Ønsker du å jobbe med skylagring og bli en del av teamet som tar opp kampen mot tech-giganter som Dropbox og Google?
 
Som Android-utvikler vil du være en del av teamet som står for utviklingen av vår native Android-app og vil skape helhetlige løsninger sammen med iOS-teamet og UX-designer. I tillegg til å ta automatisk sikkerhetskopiering av bilder, video og kontakter, gir appen tilgang til å aksessere, organisere og dele brukerens innhold i Jottacloud - og er for mange blitt en erstatter for den innebygde bildeappen på mobilen.

Android-appen vår er skrevet i Kotlin, benytter seg av Retrofit mot våre REST APIer, Room og LiveData for persistering av data på enheten og Glide for bildeprosessering. Asynkrone operasjoner gjennomføres med Kotlin coroutines og LiveData. Vi har stort fokus på å alltid ha en tidsriktig app og følger nøye med på nyeste teknologi og trender, så her er det mulig å få besøke og teste ut det nyeste fra Google I/O eller andre konferanser.
 
Dette er en stilling med mye frihet, innflytelse og ansvar, og du får full fokus på kodingen. Du vil også ha ansvar for å lede vårt Android-team, og være en sentral bidragsyter for hvordan vi jobber produktområdet fremover. Har du et øye for god brukeropplevelse og fine brukergrensesnitt er dette et pluss.
 
Jotta er en liten norsk bedrift i solid vekst, med  et effektivt mannskap, flat struktur, lite overhead og store utenlandske konkurrenter. Vi fører ikke timer, tar alle avgjørelser selv og har full kontroll over hele stacken. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med å bygge et virkelig bra produkt, og kan tilby et engasjert og stabilt arbeidsmiljø med høy kompetanse.
 

Noen av teknologiene du vil møte i Jottacloud:
  • Languages: Kotlin, Java
  • Techs: SQLite, Retrofit, Coroutines, Glide, Cast SDK, ExoPlayer, Android Architecture Components (View Model + LiveData), Chromebook
  • Environment:   Android Studio, Gradle

Vi søker deg som:
  • Har 1+ år erfaring med Android apputvikling
  • Har Master eller Bachelor med IT-relatert utdanning
  • Elsker å kode og holder deg oppdatert på ny teknologi og trender
  • Erfaring eller interesse for apputvikling på iOS også et pluss

Søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Anders Kihle (977 67 816/ ak@capus.no)
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen