Vi søker tjenestedesigner til Bouvet (Trondheim)!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Hele Danmark, Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du bli tjenestedesigner i et av Norges største designmiljø? Vil du jobbe med noen av Norges mest fremtredende virksomheter og være med å skape løsninger med stor betydning for enkeltmennesker så vel som for samfunnet? Ønsker du å kunne påvirke din egen hverdag og din egen utvikling?

Informasjon om stillingen

Sammen med våre kunder skaper Bouvet digitale løsninger med stor betydning for samfunnet. Vi har oppdrag innen både offentlig og privat sektor innenfor områder som helse, utdanning, finans, statlig forvaltning og energi. Prosjektene våre er i stor grad tverrfaglige og krever en helhetlig tilnærming for å levere på det kundene våre ønsker.

Avdeling for rådgivning og tjenestedesign søker etter deg som er en drivende dyktig tjenestedesigner og ønsker å bidra i hele reisen fra konsept til implementering. Hos oss blir du en del av et nyskapende designmiljø bestående av spesialister på tjenestedesign, UX design, visuell design og rådgivning. Vi jobber tett med Bouvets øvrige fagmiljøer, det handler om å skape gode brukeropplevelser som gir forretningsverdi for våre kunder, også på tvers av fagdisiplinene. Sammen hjelper vi våre kunder fra idé til ferdig leverte tjenester.

Hvorfor jobbe hos Bouvet?

Bli en del av vårt miljø

Vi har gjentatte ganger blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i de siste årene og det er takket være arbeidskulturen og miljøet vårt. Bouvet har et av Norges største designmiljø som er genuint opptatt av å skape verdi og samarbeider tett på tvers av kontorene.

I Bouvet Trondheim er vi 30 designere som jobber sammen med våre kunder for å skape digitale løsninger med stor betydning for samfunnet. Vi har designere med ulik spisskompetanse (herunder tjenestedesign, interaksjonsdesign, grafisk/visuelt design)- fellesnevneren er at vi jobber brukerorientert med innovasjon og utvikling i tverrfaglige team.

Vi har troen på at ved å ta vare på våre ansatte vil vi sammen lykkes. Vårt arbeidsmiljø er jordnært, entusiastisk, sosialt og inkluderende. Gjennom å tilby en rekke goder og sosiale aktiviteter, samt regelmessig oppfølging av våre medarbeidere er vi tett på for å sikre at du trives hos oss.

Få den kompetansen og utfordringene du søker

Kompetanseutvikling står sentralt hos Bouvet, derfor har vi en åpen og sterk delingskultur hvor du vil kunne videreutvikle din kunnskap og lære av mange av de beste i bransjen.

Vi har som mål og kunne gi deg alle de utfordringene du ønsker som designer hos oss, slik at du kan ha en langsiktig karriere hos Bouvet. Vi tilbyr egen tilpasset utviklingsplan, og vil så langt det lar seg gjøre legge til rette for at du skal kunne få nye oppgaver og ny kunnskap etter ditt ønske.

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe med prosjekter i alle faser i designprosessen – fra diagnose til implementering
 • Bidra med innsikt i alle typer prosjekter
 • Visualisering av prosesser og resultater
 • Forbedring av eksisterende prosesser og løsninger
 • Komplekse prosjekter som krever en systemisk tilnærming er mulig for den rette kandidaten
 • Holde kurs for våre kunder og kursavdelingen vil være aktuelt om du ønsker det

Vi søker deg som

 • Har relevant utdanning innen design
 • Har relevant erfaring som tjenestedesigner
 • Er åpen og nysgjerrig for nye utfordringer og komplekse floker
 • Har kunnskap og helst erfaring med adferdsdesign og systemisk design
 • Kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig


Videre ser vi etter deg som evner å kommunisere og samarbeide godt med både kunder og kolleger. Du er nysgjerrig og villig til å lære mer og dele din kunnskap med dine kolleger. Du trives med teamarbeid, og tar ansvar for egne og felles oppgaver, og møter utfordringer med engasjement og iver til å finne løsninger.

Høres dette ut som noe for deg? Søk i dag! Vi kontakter søkere fortløpende, og vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktige kandidater. Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Bouvet. Alle søknader og henvendelser skal derfor rettes til Mari Helland i Academic Work.

Informasjon om bedriften

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Bouvet består av til sammen over 1650 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Bouvet har 13 kontorer i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Slik kan vi forankre og løse de fleste oppdrag lokalt.

Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

Stadig flere oppdrag krever en tverrfaglig tilnærming. Vi setter sammen mennesker, verktøy og metoder i team som skaper helhetlige løsninger og resultater. Evnen til å jobbe tverrfaglig, er en viktig grunn til at mange kunder gir oss fornyet tillit.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen