Ser du etter en salgsjobb med høy fastlønn og gode provisjonsordninger?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du salgserfaring og ser etter et sted der du kan bygge videre på en karriere innen salg? GlobalConnect søker Account Manager til et av sine salgsteam på Fornebu. Bli en del av et av Nord-Europas markedsledende selskap innen teknologi og telekommunikasjon.

Informasjon om stillingen

I rollen som Account Manager vil du jobbe sammen med 15 andre dyktige og sultne AM, hvor dere selger inn gode tekniske løsninger tilpasset hver enkelt bedrift, med hovedvekt på fibernett. I rollen vil du jobbe med å forklare og presentere produktet ovenfor potensielle kunder, og sørge for at de får rett løsning for sitt behov. Hos GlobalConnect vil du bli møtt av en vinnerkultur, men samtidig en sterk teamkultur hvor man heier og hjelper hverandre til suksess i arbeidshverdagen. Du vil bli gitt gode forutsetninger for å lykkes med dine mål, gjennom coaching og støtte, slik at du får utnyttet ditt potensiale!

Du blir tilbudt

 • Fint og moderne arbeidslokale
 • Godt og sosialt miljø der man blant annet har felles treningstime på treningssenter i bygget
 • God grunnlønn med gode provisjonsordninger på toppen
 • Grundig opplæring med Coach
 • En treårig karriereplan der du får utviklet deg i rollen som Account Manager, samtidig som man har gode karrieremuligheter både i- og utenfor selskapet
 • God og tett oppfølging fra din leder, samt kontinuerlig utvikling både personlig og profesjonelt
 • Muligheten til å ta videreutdannelse deltid på BI i regi av GlobalConnect

Arbeidsoppgaver

 • Attrahere og selge fiberløsninger til bedrifter
 • Ringe ut ifra tildelte kundelister, samt muligheten til å velge ut egne potensielle kunder
 • Mulighet til å dra ut i kundemøter

Vi søker deg som

 • Har erfaring med oppsøkende salg
 • Det viktigste er hvordan du er som person. Vi ser etter deg som trives med å jobbe selvstendig og har et driv til å oppnå mål og gode resultater.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Plassering: Oslo
 • Stilling: dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder med mulighet for forlengelse.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. GlobalConnect har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

I GlobalConnect er vi nesten 2000 kollegaer som sammen sørger for digital infrastruktur til mer enn 28 000 bedrifter og 300 000 privatkunder via vårt eget nordeuropeiske fibernett. Vi har lagt ut på en transformasjonsreise, og med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland blir du en del av et internasjonalt, dynamisk miljø som åpner for nye spennende karrièremuligheter og gir rom for dine ambisjoner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen