
'
Oppdragsgiver: Academic Work
Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.
Motiveres du av å løse kundens tekniske problemer innen IT og i tillegg ønsker å ta neste steget i din karriere? Vi har flere samarbeidspartnere som trenger gode supportmedarbeidere i fremtiden.
I de fleste stillinger vi jobber med vil man kunne jobbe i team som utfører generell support via telefon og mail til ulike kunder. Du vil da jobbe med bedriftens verktøy og gjennom en solid opplæring tilegne deg den kompetansen du trenger for å lykkes!
Dette er en åpen stillingsannonse og siden ulike bedrifter ser etter ulike kvalifikasjoner, trenger du ikke å fylle alle disse kravene.
Kvalifikasjoner:
Videre seg vi etter deg som er sosial og som trives med mennesker rundt deg. Du er dedikert til arbeidet ditt og leverer høy kvalitet uansett om det er i samtale med kunde eller om det er i vanskelige caser. Vi ser også etter deg som er kvalitetsbevisst og løsningsorientert, i tillegg til at du deler kompetansen din med de på teamet og bidrar til et hyggelig arbeidsmiljø på jobb.
Academic Work jobber med ulike bedrifter med behov for dyktige ansatte innen support. Ønsker du å høre mer om våre stillinger? Send inn din CV og søknad til oss så vil du bli kontaktet for en prat.
Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.
Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.
Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.
Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.
Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.
Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.
Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.
Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.
Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.