Kan du programmere fremtidens helsetjeneste?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Kry baner veien for fremtidens helsetjeneste, og den tror vi er digital. I dag tilbyr vi pasienter i hele landet helsetjenester på like vilkår til de fleste av døgnets timer med korte ventetider. Ved å kombinere teknologi med ledende medisinsk kompetanse har vi gjort det mulig for pasienter å få helsetjenester av høy kvalitet helt uavhengig av bosted og livssituasjon.


Kry har hittil hjulpet over 3 millioner pasienter i Europa. Hos Kry jobber tekniske utviklere og helsepersonell side om side for å utvikle fremtidens helsetjeneste. I Norge tilbyr vi videosamtaler med lege og psykolog, utsendelse av hjemmetester og testing for COVID-19 på vår teststasjon i Oslo, samt utstedelse av resepter. 


"Uavhengig av rolle, ansvarsområde eller prosjekt setter vi alltid pasientene først. Vi samarbeider, kommuniserer, og hjelper hverandre når det trengs. Gode idéer kommer foran enkeltpersoner og titler."


Kry har et relativt nyetablert team i Norge, men er allerede en veletablert tjeneste i flere europeiske land, blant annet Sverige, Tyskland og Storbritannia. Noen steder går vi også under navnet Livi. Hvert land krever spesifikke tilpasninger etter hvordan helsevesenet er organisert og hva befolkningen behøver, og Norge er intet unntak. 


Kry er et selskap som opplever rask og kontinuerlig vekst. Samtidig som vi er opptatt av god struktur og effektive rutiner, ønsker vi fortsatt å skape en smidig organisasjon i Norge, med en kultur som prioriterer gode idéer foran titler og prestisje. 


Til vårt dream team av leger og teknologer ser vi nå etter dyktige utviklere. Hos oss blir du en av grunnsteinene i oppbyggingen av det norske utviklerteamet, og du får derfor en svært god mulighet til å påvirke vår bedriftskultur og arbeidsmetoder. Vår fremgangsmetode er utviklings- og teknologidreven, og du får også mulighet til å delta i og påvirke hele livssyklusen til det vi bygger sammen; fra design, til implementering, testing, deployment og vedlikehold. 


Dette kommer du til å drive med hos oss: 

 • Programmering, primært backend, innen Java og Kotlin. Det kan også bli aktuelt med noe frontend-programmering, da innen Javascript og React
 • Bidra til å etablere utviklingsmetodikk og -prosesser for teamet vårt i Norge
 • Samarbeide tett med vårt utviklingsteam i Sverige
 • Være proaktiv og ta med dine idéer om hvordan våre løsninger best kan tilpasses det norske markedet, og hvordan vi sammen kan oppnå vekst
 • På sikt; opptre som mentor for nyansatte utviklere til vårt team


Dette tror vi du kjenner deg igjen i; 

 • Du er skikkelig god på Java-programmering, og har trolig flere års erfaring som utvikler
 • Du kjenner til verktøy og metoder som Git og continuous integration/continuous delivery
 • Du er proaktiv i å dele dine idéer om hvordan vi kan forbedre det vi bygger og hvordan vi gjør ting
 • Du har lyst til å utvikle ting som brukerne elsker
 • Du er ivrig etter å lære nye domener, teknologier og best practice
 • Du er uredd for høyt endringstempo, og kan trives godt i en bedrift i vekst


Du får en ekstra stjerne i boka hvis du; 

 • Har god kjennskap til AWS eller lignende skytjenester
 • Har erfaring med frontend-programmering, da særlig innen JavaScript og React
 • Har erfaring med å bygge løsningsarkitektur


Synes du dette hørtes spennende ut, men huker ikke av alt på denne listen? Vi vil gjerne høre fra deg likevel! 


Dette får du hos oss; 

Hos Kry vil du møte et internasjonalt og mangfoldig miljø med skikkelig flinke folk fra hele verden. Vi ønsker å være en fleksibel arbeidsgiver, også etter pandemien har lagt seg. Hos oss sitter utviklerne og teknologien i førersetet, og du vil bli en verdsatt del av et helhetlig team bestående av flinke folk fra ulike fagområder. 


Som team er vi en sammensveiset gjeng, selv om vi sitter på ulike steder og i forskjellige land. Enten vi lykkes eller feiler, gjør vi det sammen. Hos oss får du muligheten til å bli med på reisen i å skape fremtidens helsetjeneste. 


Synes du dette hørtes spennende ut? Nå vet du litt mer om oss - og hvis du synes stillingen høres interessant ut vil vi veldig gjerne vite litt mer om deg også. Vi trenger ikke noe søknadsbrev, men klikk deg inn på “søk her” og legg inn CV og/eller LinkedIn-profil - eller ring en av våre rådgivere for en uforpliktende prat. Vi vurderer kandidater fortløpende. 

KryKry baner veien for framtidens helsetjeneste - alltid med pasienten i fokus.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen