Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du vår framtidsrettede utvikler som kan bygge god kode og moderne arkitektur?

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Vi driver mange av landets viktigste registre og har 450 medarbeidere. De fleste jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.10.2021
Gå til søknadsskjema

Er du vår framtidsrettede utvikler som kan bygge god kode og moderne arkitektur?


Hva er Brønnøysundregistrene?

På verdensbasis er Norge blant landene hvor vi nyter høyest nivåer av tillit, både til næringslivet, staten og hverandre. For at privatpersoner, næringsliv og frivillighet i Norge skal kunne samhandle på en trygg og profesjonell måte, har vi datakilder som er oppdaterte, pålitelige og sikre. Siden 1980 har Brønnøysundregistrene vært en sentral bærebjelke i arbeidet for forenkling, digitalisering og god forvaltning i Norge. I dag utvikler og ivaretar vi 17 av landets viktigste registre, og på den måten skaper vi trygghet, orden og oversikt for både næringsliv, frivillig sektor, innbyggere og offentlig sektor. Det skal vi fortsette med!


Vi gjør det enklere å forholde seg til bedrifter, organisasjoner og det offentlige. To av våre viktigste verktøy for å få det til, er gode, moderne IT-systemer, og våre omtrent 450 ansatte.


Brønnøysundregistrene er i endring, og våre digitale plattformer moderniseres. Våre systemer kan ikke kjøpes - vi må bygge dem selv. Nå skal alle våre registre samles på én felles plattform. Vi skal bevare og utvikle vår digitale kompetanse for å jobbe effektivt og smidig. Brønnøysundregistrene trenger flere skarpe hoder som vil være med på digitaliseringen av nasjonale registre.


Hos oss blir dette din hverdag:

I Brønnøysundregistrene har vi et omfattende IT-miljø bestående av over 80 personer innen fagområdene systemutvikling, kvalitet og test, sikkerhet, databaser, IT-arkitektur og leverandørstyring. De fleste av oss jobber og lever i kystperlen Brønnøysund, på Helgelandskysten midt i Norge. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo, og noen medarbeidere som arbeider hjemmefra i ulike deler av landet. Mange av våre kollegaer har flyttet hit på grunn av vår flotte natur med fjell og hav, hvor mulighetene for ulike friluftsaktiviteter hele året møter deg rett ved dørstokken. Andre kommer på grunn av vårt gode og store fagmiljø med dyktige kollegaer og cutting edge teknologi. Folk som jobber i IT-avdelingen blir lenge og har lite sykefravær - og vi mener det har sammenheng med at folk trives her.


På IT-avdelingen etterstreber vi å jobbe mest mulig smidig. Vi jobber i team og tar nødvendige avklaringer fortløpende. Ett av våre suksesskriterier er at IT og forretningssiden jobber tett sammen. Vi skal ikke bare være teknologisk compliant - vi skal være i front. Vi har stor takhøyde, og veien fra idé til avgjørelse kan være kort. Du, som utvikler, vil få stor innflytelse på hvilke veivalg vi tar fremover.


Dette blir noen av dine arbeidsoppgaver:

I Brønnøysundregistrene er teknologi en sentral del av vår strategi for hvordan vi skal levere på vårt samfunnsoppdrag. Som utvikler hos oss står du på frontlinjen av vår leveranse. Du vil jobbe med en stor og dyktig gjeng på omtrent 50 utviklere som sammen dekker alle deler av teknologistacken. Vi håper at du kan bringe inn ny kunnskap og nye perspektiver på hvordan vi kan utnytte det siste innen teknologi og arbeidsmetodikk. 


Vi forventer og tilrettelegger for at du skal kunne bruke deler av din arbeidshverdag til analyse, arkitektur, fagledelse og annet, og håper du er motivert for å ta en ledende rolle i ditt eget team - herunder å følge opp og veilede de du jobber sammen med, inspirere og bidra til at vi sammen går i riktig retning.


I tillegg får du bryne deg på noe av dette;

 • delta i utviklingsteam som seniorutvikler og/eller teamarkitekt
 • håndtere kritiske incidents etterhvert som de oppstår
 • ha et livstidsperspektiv på løsningene du bygger
 • aktiv dialog med løsningseiere og forretningssiden
 • bidra innen skissering og design av nye løsninger
 • delta i estimering ved endringer av eksisterende, og utvikling av nye løsninger
 • programmering i henhold til beste praksis og metodikk
 • sikre god kodekvalitet


For å lykkes som utvikler, må du:

 • 3-5 års høyere relevant utdanning, fortrinnsvis informatikk*
 • minimum 3 års relevant erfaring fra utviklerroller, enten web, front-end, back-end eller full-stack
 • gode ferdigheter innen norsk språk, både skriftlig og muntlig

* Svært lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet.


I tillegg får du ekstra stjerne i boka hvis du har:

 • erfaring fra agile utviklingsmetoder
 • erfaring med JavaScript, React.JS og Node.JS, Java, Spring og SpringBoot
 • erfaring fra tverrfaglige utviklingsteam
 • erfaring innenfor løsningsarkitektur og microservice arkitektur
 • erfaring fra rolle som teamarkitekt


Vi tror du vil passe ekstra godt hos oss hvis du:

 • er glad i, og god på å samarbeide
 • er direkte, ærlig og jordnær
 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde
 • er sosial og liker å bidra i arbeidsmiljøet
 • er genuint interessert i faget ditt
 • er selvdreven og strukturert

Vi vektlegger personlig egnethet for denne stillingen.


Dette får du hos oss:

 • bidra til økt tillit og effektivitet i samfunnet gjennom digitalisering
 • jobbe med ny, moderne teknologi, og svært kompetente kollegaer
 • eierskap til det du utvikler gjennom full livssyklus
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • fleksibel arbeidstid med kjernetid 9 - 14.30 og sommertid fra 15. mai til 14. september
 • mulighet for trening i arbeidstiden
 • stor grad av påvirknings- og medvirkningsmuligheter i egen arbeidsdag


Dette, selvsagt, i tillegg til...

 • splitter nye og moderne kontorlokaler ved bryggekanten, med utsikt over Helgelandskysten, og 30 sekunders gangavstand til kystens beste softis
 • bistand til prosessen med flytting og etablering i Brønnøysund, blant annet;
 • dekket flyttekostnader til Brønnøysund
 • bistand med å finne bolig, og dekning av husleie første 6 mnd
 • full barnehagedekning og godt oppvekstmiljø
 • et aktivt lokalmiljø med flere idrettslag og bredt kulturliv, korps, kor og kajakk-klubber
 • korte avstander til alt som er viktig, og ingen bilkø
 • et mekka for naturopplevelser til lands, til fjells, og i skjærgården, både sommer og vinter


Stillingskode som seniorrådgiver, med lønn på 608.200 - 864.100 NOK per år. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes - det diskuterer vi når vi kommer så langt. Det forutsettes at den som ansettes kan autoriseres for BEGRENSET


Sist, men ikke minst:

Hos Brønnøysundregistrene er vi opptatt av at alle skal være velkomne. Dersom du tror denne stillingen passer bra for deg, håper vi at du søker, uavhengig av arbeids- og livserfaring, etnisitet, religion, kjønn, alder, seksuell orientering og funksjonsevne. Mest av alt er vi opptatt av at du har den kompetansen vi trenger, og vi har fokus på å legge til rette og gjøre nødvendige tilpasninger slik at alle skal kunne gjøre en god jobb.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringsrådgivere Maria Molvær Nesseth på tlf 901 70 114/ maria@cruit.no, Stig Aulid på 915 16 107/stig@cruit.no eller Per Egil Nilsen, seksjonsleder i Brønnøysundregistrene på 911 29 424/ pen@brreg.no.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen