Webutviklere

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo eller Stavanger
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med teknologi som allerede er i offentlig sky? Snakker du Azure? Det gjør vi! Som spydspissen for digitalisering i offentlig sektor trenger vi flere eventyrlystne webutviklere som ønsker å jobbe med de aller nyeste teknologiene.


Vi håper at du som frontendutvikler har jobbet med:

HTML, CSS (SASS), Javascript/TypeScript, React/Redux, responsivt design, universell utforming og kjennskap til bruk av API’er.

 

Eller som fullstackutvikler har jobbet med:

HTML, CSS (SASS), Javascript/TypeScript, React/Redux, .Net Core, C#, MVC, Azure og CI/CD

 

Ferdigheter/ techskills vi ellers verdsetter:

Episerver, API, Swagger, Webpack, NodeJS, SSR, Sanity, Rest, Terraform, Pulumi


Dette kommer du til å jobbe med: 

  • Jobbe inn i produktteam som webutvikler, vi har leveranser som trenger alle typer for webutvikling.
  • Jobbe inn i fagteam, der vi setter prinsipper for webutvikling og løser utfordringer på tvers av produktteam


Vi tilbyr: 

  • Mulighet til å videreutvikle din kjernekompetanse, som vil være svært viktig for alle bedrifter som må digitalisere 
  • Voksende fagmiljø
  • Ta del i eierskap og lederskap over applikasjonenes livsløp (ALM). "You build it, you own it”. 
  • Et fremoverlent IT-miljø med engasjerte og dyktige kolleger, og høy trivselsfaktor 
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, inkludert medlemskap i en av Norges beste pensjonsordninger


Innovasjon Norge skal bidra til vekst og verdiskaping i norsk næringsliv gjennom kapital og kompetanse. Vi leverer blant annet bank- og finansieringstjenester, rådgivingstjenester og en rekke andre tiltak i Norge og over hele verden. Gjennom flere år har Innovasjon Norge blitt kåret blant Norges mest attraktive arbeidsgivere innenfor IT og økonomi. 


I Innovasjon Norge møter du en hverdag i konstant endring. For å skape innovasjon i næringslivet må vi være den aktøren som hele tiden skal jobbe mot innovativ arbeidsmetodikk og effektive løsninger.

Innovasjon Norge
Vi vil rekruttere den best kvalifiserte kandidaten til stillingen, og ønsker et bredt rekrutteringsgrunnlag. Innovasjon Norge er en åpen og inkluderende organisasjon hvor alle søkere blir vurdert likeverdig. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. 

Søkere må dokumentere utdanning og arbeidserfaring for å være aktuell som søker. Innovasjon Norge kan gjennomføre bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger om arbeidserfaring, utdanning og annen informasjon som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Innovasjon Norge vil ikke gjennomføre bakgrunnssjekken uten først å ha mottatt samtykke fra kandidaten gjennom et samtykkeskjema. 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige, jfr. Offentleglova §25. Reservasjon mot oppføring på offentlig søkerliste må begrunnes skriftlig. Søkeren vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge. Vi vil kun ta i betraktning elektroniske søknader som kommer via HR Manager.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen