Business Architect ERP

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi vokser stadig, både i eksisterende og nye markeder, og ønsker å styrke oss med kompetanse i skjæringspunktet mellom IT og finans. Vi er i startfasen av et prosjekt for etablering av en felles ERP-løsning for konsernet. Som Business Architect ERP vil du få et helhetlig ansvar for forretningssystemene innenfor økonomiområdet og tilgrensende fagsystemer ellers i selskapet. Du vil jobbe med integrasjoner på tvers av ulike systemer i ulike land og bidra til å skape en helhetlig systemplattform. Du vil sammen med ressurser i økonomifunksjonen og i tett samhandling med IT&Digital teamet, ha en avgjørende rolle for utarbeidelse av en fremtidig helhetlig forretningsarkitektur for Heimstaden.

Nøkkelkvalifikasjoner:

  • Minst 5 års relevant erfaring med system og løsningsarkitektur innen økonomisystemer
  • God faglig funksjonell erfaring med økonomisystemer
  • Erfaring med å drive frem gode spesifikasjoner i ERP systemer, og følge opp implementeringen av disse
  • Erfaring med Microsoft Dynamics 365 og «open source» løsninger er en fordel
  • Erfaring fra selskaper i betydelig vekst
  • Erfaring fra selskaper som opererer i flere land er en fordel
  • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå


Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som evner å se helheten, utfordringene og mulighetene i en kompleks og fragmentert system- og løsningsarkitektur innenfor økonomiområdet. Du har gode kommunikasjonsegenskaper mot ulike nivåer, avdelinger og kulturer i en internasjonal organisasjon. For å lykkes må du trives i et selskap som vokser raskt, hvor veien av og til blir til mens vi går og hvor vi alle løfter sammen og tar i et tak. Selskapskulturen kjennetegnes av høyt tempo og korte beslutningsveier. Det er viktig at du ser muligheter og motiveres av å nå resultater, og at du har en naturlig nysgjerrighet og interesse innenfor fagfeltet.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjonsordning og forsikringsvilkår, samt gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post:?al@capus.no?eller Rådgiver Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post:?is@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Heimstaden er et av Europas ledende boligeiendomsselskap med 114 000 boliger i syv land og en samlet eiendomsverdi på 180 milliarder svenske kroner. Vi kjøper, utvikler og forvalter utleieboliger i et evighetsperspektiv, og med verdiene Dare, Care og Share, skaper våre 1 600 kollegaer bærekraftige verdier for kunder, ansatte, eiere og samfunnet. Hovedkontoret ligger i Malmø. Denne rollen er en del av konsernets økonomifunksjon i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen