Brenner du for de gode kundeopplevelsene?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ice Retail AS søker etter en dyktig og engasjert Store Developer som skal være med å videreutvikle deres butikker. For å lykkes med dette må ice levere den beste kundeopplevelsen, og Store Developer er en nøkkelrolle i arbeidet med å oppnå dette. Stillingen har et bredt ansvarsområde, hvor du blant annet vil ha det overordnede ansvaret for butikkonseptet i ice sine butikker, samt ansvaret for å følge opp, evaluere og initiere ulike elementer i butikkonseptet. Rollen vil også ha ansvaret for strategi for vareplassering (space management) og kontinuerlig optimalisere dette for å måle økt effekt. Stillingen rapporterer til Head of Retail Operations.

Ansvarsområder:

 • Gjennomføring av ulike butikkonsept samt sørge for at dette er dokumentert i Konseptmanualen og etterleves i butikkene
 • Utøve strukturert og kontinuerlig forbedring av butikkonsept og kundeopplevelse i butikk
 • Lede prosessen for å velge ut nye lokaler og designe nye butikker
 • Strategi for vareplassering (Space Management) i ice-butikkene, herunder eierskap til butikkenes sortiment og planogram – samt stå for kravstilling til innhold på kommunikasjonsflater
 • Identifisere forretningsbehov som må støttes av tekniske løsninger. Fungere som diskusjonspartner og kravstiller med teknologer
 • Være bindeleddet mot interne- og eksterne samarbeidspartnere
 • Noe operasjonell retail-drift må påberegnes


Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med konseptutvikling, kundestrømanalyse og space management/strategisk vareplassering
 • Solid forretningsforståelse og kjennskap til markedstrender, kundeundersøkelser, trafikk- og transaksjonsanalyser. Erfaring med å bruke innsikt til å ta riktige avgjørelse
 • Inngående kunnskap om hvordan trendene for fysisk retail utvikler seg samt omnikanal-trender
 • God forståelse for hva som behøves for å lykkes med dagens- og morgendagens retail-butikk
 • Erfaring fra varehandel, gjerne innen fysisk butikkdrift
 • God tallforstålelse, kjennskap til Excel og andre analyseverktøy

Personlige egenskaper:

 • En god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsferdigheter på tvers av ulike fagmiljøer
 • Løsningsorientert, engasjert og selvgående
 • Strukturert og nøyaktig
 • Pragmatisk og fleksibel


Ice tilbyr:

 • Muligheten til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling
 • Mulighet til å definere din egen arbeidsdag og rolle
 • Faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø
 • Positivt og uformelt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kolleger
 • Unike muligheter til å påvirke, utforme og bidra til å bygge Norges beste telekombutikk
 • Flotte butikklokaler i Sandvika, Storo og Strømmen


Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Kristian Lennertzen (916 16 073 / kl@capus.no) eller Rådgiver – CRM Manager i Capus, Millie Kverneland (950 63 200 / millie.kverneland@capus.no).

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg – og alle mobilkunder i Norge.

Gjennom seks korte år som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til 600 000 kunder og bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger – til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

I 2019 åpnet vi våre første butikker i Sandvika og Strømmen. Vår ambisjon er å skape Norges beste telekombutikk, men økt fokus på service og opplevelse. Nå har vi 5 butikker som alle har blitt svært godt mottatt, og som takket være våre flinke ansatte leverer enestående resultater.

I år ble er vi kåret til Norges beste 4. arbeidsplass i Great Place to Work.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen