Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Salgsutvikler søkes til Talkmore!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Løren, Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra salg, og en god teknisk forståelse? Har du i tillegg erfaring med å implementere ulike salgstekniske verktøy? Da kan det være deg vi leter etter!

Informasjon om stillingen

På vegne av Talkmore søker vi nå en Salgsutvikler til deres interne salgsavdeling!

I stillingen som Salgsutvikler vil du ta del i et energisk og ambisiøst miljø, der driv og engasjement verdsettes. Selve salgsavdelingen i Talkmore er i en kraftig vekstfase, og de trenger derfor en Salgsutvikler som skal jobbe mot de eksterne byråene Talkmore benytter seg av. I rollen vil du ha ansvar for å følge opp og videreutvikle salgskompetanse på tvers av kanaler i henhold til strategien som er lagt for å sikre en sterk kundevekst. I rollen vil du blant annet jobbe med implementering CRM verktøy, samt jobbe med å optimalisere kundereisen gjennom gode salgsprosesser. Rollen vil være variert og utfordrende, og for rett person er utviklingsmulighetene mange.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til videreutvikling av faglig kunnskap innen telekom-bransjen, både internt og eksternt
 • Holde salgsmateriell oppdatert for å sikre god forståelse, og utarbeide salgsargumenter av høy kvalitet
 • Implementere ulike salgstekniske verktøy som CRM system o.l
 • Identifisere og utarbeide «Best Practice» for optimal leveranse, både når det kommer til salgsvolum og kvalitet
 • Utvikle «Talkmore Sales Academy» som skal sikre den beste salgsopplæringen, både internt og eksternt
 • Digitalisere salgsopplæringen, og utarbeide ulike moduler innen salgstrening
 • Følge opp eksterne byråer fra selger til salgsledelse for å sikre at de til enhver tid leverer på gitte salgsprosesser
 • Sette operativ standard for selgerne ved å gjennomføre egne salg (minimum 5% av tiden)

Vi søker deg som

Har fullført en Bachelor innen markedsføring, salg, forretningsutvikling e.l
Har solid erfaring fra telemarketing og/eller proaktivt salg herunder utvikling av salgsmetodikk
Har god erfaring fra operativ salgsledelse herunder coaching, utvikling og oppfølging av selgere, samt utvikling av opplæringsmoduler
Har god teknisk forståelse, og erfaring med å sette opp og utvikle salgstekniske verktøy
Har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig

I rollen som Salgsutvikler ser vi etter deg som har gode medmenneskelige evner. Du har en energisk fremtoning, og en kundeorientert tilnærming. I tillegg er du effektiv og får ting gjort i en hektisk hverdag. Vi ser også for oss at du har følgende personlige egenskaper:

 • Selvgående
 • Forretningsorientert
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Løren, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Talkmore har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester. Nylig vant de prisen for mest fornøyde mobilkunder, en årlig kåring som gjennomføres av Epsi-Norway. Tidligere har de vunnet denne prisen i 2014 og 2015.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen