Ønsker du å bekjempe datakriminalitet? Bli Cyber Security-konsulent på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker nå etter deltakere til AW Academy sitt Cyber Security-program. Vi tilbyr deg en utfordrende, men spennende mulighet til å ta en intensivutdanning på 12 uker for deretter å tre inn I rollen som en Cyber Security-konsulent. Etter fullført utdannelse vil du være garantert jobb ute hos en av våre kunder.

Informasjon om stillingen

En av de største utfordringene selskaper står ovenfor i dag er datakriminalitet. Markedet innen datakriminalitet er større og mer lønnsomt enn hele den globale narkotikahandelen, og det utvikles hele tiden komplekse og effektive måter å stjele informasjon fra virksomheter på. Hovedutfordringen for bedrifter innen datasikkerhet er å finne personale med den rette ekspertisen og kompetansen. Det er i dag stort underskudd på personer med sikkerhetskompetanse i Norge, og det er forventet at dette underskuddet vil doble seg innen 2030. Vårt intensive 12 ukers program vil gi deg den kjernekompetansen og kunnskapen som er etterspurt i både offentlig og privat sektor, og du vil etter endt utdanning være i stand til å jobbe innen flere områder knyttet til datasikkerhet.

Læringsformen baseres på den pedagogiske modellen Accelerated Learning som fokuserer på praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Dette er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever motivasjon og interesse for å kontinuerlig videreutvikle seg i rollen som Cyber Security-konsulent. Gjennom AW Academy utdanningen vil du få de viktigste ferdighetene, metodikken og kunnskapen for å kunne trives i dette spennende fagfeltet i mange år fremover.

Dette er med andre ord en bransje som krever stor interesse for å kontinuerlig lære seg nye ting, og fortsette å utvikle seg i sin yrkesrolle. Gjennom programmet vil du få de viktigste ferdighetene, metodikken og kunnskapen for å kunne trives i dette spennende fagfeltet i mange år fremover.

Hvem vil du arbeide hos?

Du vil bli fast ansatt hos Academic Work og vil potensielt jobbe hos Orkla eller Accenture. Les mer om dem her:

Orkla IT har de siste fire årene satset sterkt på å bygge opp et robust team innenfor sikkerhet med totalt 14 ansatte innenfor ulike områder. Det betyr at du vil få en forståelse av bredden, men samtidig kunne fordype deg innenfor et variert utvalg av fagretninger. Sikkerhetsteamet arbeider blant annet med retningslinjer og protokoller, tilgangsstyring, sårbarhetshåndtering, sikkerhet i skyen, arkitektur og infrastruktur. Hos Orkla IT vil du møte en engasjert gjeng som brenner for faget og som vil utfordre deg til å stille spørsmål ved status-quo.

Orkla er en ledende leverandør av merkevarer til dagligvarehandel, storhusholdning, faghandel, apotek og bakerimarkedet. Orkla IT er Orklas sentrale IT organisasjon. Orkla IT leverer tjenester og rådgivning innenfor områdene IT drift, IT prosjekter, IT styring og IT ekspertise til Orkla konsernet og majoriteten av Orklas forretningsenheter. Orkla er et hjem du kan vokse i, hvor du får en kontinuerlig utvikling, samtidig som du har det gøy på jobb.Accenture løser utfordringer selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør de med entusiasme, kunnskap, innsikt og teknologi. Accenture har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir de en verden av erfaringer å høste av. Selskapet holder seg alltid I forkant; de skaper endringer over alt.

Med over 7000 ansatte som jobber med informasjonssikkerhet er sikkerhetsavdelingen til Accenture ledende innenfor informasjonssikkerhet I både Norge og globalt. I Norge har Accenture per i dag 40 konsulenter som jobber sammen med rådgiving, prosjektledelse, utvikling og komplekse arkitekturoppgaver. Hos Accenture vil du få jobbe sammen med kloke hoder innen Cyber Security, og du vil få muligheten til å jobbe på noen av de mest spennende teknologiprosjektene i Norge. Ved å bli en del av Accentures dyktige og engasjerte sikkerhetsteam kan du bli med og forme fremtiden og utføre betydningsfullt arbeid som skaper verdi for Accenture sine kunder – og for Norges innbyggere som mottakere av offentlige og private tjenester.

Vi søker deg som

  • Har svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • Består samtlige innledende tester med fokus på evner og personlighet.
  • Har en sterk motivasjon og tydelig interesse for IT og datasikkerhet.


Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på en persons evner, motivasjon og egenskaper. Vi er dermed på utkikk etter kandidater med riktige personlige egenskaper og kognitive evner som vi mener trengs for å lykkes. Vi ser etter deg som er logisk anlagt, dette er avgjørende for din gjennomføring av kurset og på bakgrunn av dette starter prosessen med innledende tester. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Videre vektlegger vi personlige egenskaper som å være løsningsorientert, nøyaktig, ansvarsfull og fleksibel.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 29.11.21 og vil gjennomføres fysisk. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lån- og stipendordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer verdt å merke seg:

  • Oppstartskveld: 28.10.21
  • Individuelle forstudier: 29.10.21-28.11.21, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
  • Programstart og utdanningsperiode: 29.11.21-04.03.22
  • Selvstudier: Uke 51 og 51 (20.12.21-02.01.22)
  • Første arbeidsdag hos kunde: 07.03.22


Rekrutteringsprosessen: Prosessen består av 3 innledende tester, telefonintervju, intervju og møte med kunde. Vi arbeider utfra løpende selektering så vi anbefaler deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles fortløpende.t.

Du starter søknadsprosessen til Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene!” til høyre på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen. Hører du ikke fra oss innen tre arbeidsdager etter gjennomført test, er det fint om du sjekker søppelpost, evt. tar kontakt med oss.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen