Vil du være med på NAVs digitale reise på Windows?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi etablerer nå en Windows Virtual Desktop (WVD)-løsning som en av de største og første i Norge, for å gi oss en mer moderne og fleksibel plattform for levering av applikasjoner i et terreng i stadig endring. Vårt tekniske miljø består blant annet av Microsoft 365 – EMS, Azure, Windows 10 og Intune. Vi søker etter en medarbeider som brenner for Microsoft-teknologi, og ønsker å være med på modernisering av IT-hverdagen til NAVs ansatte.


Ansvarsområder

 • Dine hovedoppgaver vil være etablering, videreutvikling, vedlikehold og drift av Windows-plattformer og tilhørende teknologier for NAVs ansatte
 • Du må sørge for å være oppdatert på nyheter innenfor fagfeltet, og kunne tilegne deg kunnskap om nye løsninger og ta disse i bruk
 • Du og teamet vil ha ansvaret for leveranser og løpende forbedringer
 • Vi jobber med de verktøyene vi mener er best egnet for oppgavene
 • Bidra til å videreutvikle vårt sterke fagmiljø
 • Rollen vil få faglige utfordringer med stort spillerom for å komme med egne erfaringer og løsninger
 • Du finner gode og enkle løsninger og evner å innføre disse i en stor IT-organisasjon
 • Medansvar for implementering av ny teknologi


Krav til kompetanse

Høyere utdanning på høyskole/universitetsnivå. Relevant arbeidserfaring kan erstatte manglende utdanning.
Erfaring fra drift av Microsoft miljø og Azure
Faglig oppdatert på Windows teknologi
Gode muntlige ferdigheter i norsk skriftlig og muntlig
God kjennskap til Windows 10
Powershell kompetanse er ønskelig.

Vi ser etter en som er faglig sterk, nysgjerrig og sulten på å lære mer. Det er viktig at du følger med på utviklingen i bransjen og evner å se relevante IT-løsninger som kan være til nytte for Nav. Du samarbeider godt med andre og i team, men trives også med å jobbe selvstendig. Det er viktig at du kan se en problemstilling fra flere perspektiver. Vi leter etter en som er resultatorientert og glad i å ta initiativ.

Viktig merknad
Sikkerhetsklarering er nødvendig for denne stillingen. Et eventuelt tilbud om ansettelse vil derfor gis med forbehold om at du kan sikkerhetsklareres på nivå Hemmelig.

Vi tilbyr
Stillingen lønnes som seniorrådgiver (kode 1364), lønnsspenn fra kr. 558 000 til kr. 848 000. For spesielt kvali?serte kandidater kan høyere lønn vurderes.

Hos oss vil du få en sentral rolle i det vi mener er i ferd med å bli et av landets fremste og mest spennende IT-miljøer. Vi bygger arbeids- og velferdsløsningene for fremtiden – for deg og dine, for NAV og for samfunnet vårt. Du vil få meningsfylte og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et viktig samfunnsområde. Disse oppgavene vil du løse sammen med meget engasjerte, motiverte og dyktige kollegaer i tverrfaglige team. For at du skal kunne utvikle deg innen faget ditt, har vi hele tiden fokus på faglig og personlig utvikling.


Utover dette kan vi tilby deg:

 • Sommer- og vintertid (7 timer inkl. lunsj) og mulighet for å opparbeide fleksitid.
 • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse
 • Hytteforening med mulighet for å leie leilighet på fjellet
 • Bedriftsidrettslag med ulike aktiviteter, samt godt utstyrt trimrom
 • Helt nye, flotte lokaler på Helsfyr

Om arbeidsgiveren

I NAVs strategi for moderne drift av Windows ligger fremtiden i sky. Vi har allerede etablert store løsninger i Azure, og tar i bruk mer av Azures muligheter i takt med utviklingen. Vi vil fortsette med å migrere våre on-premise Microsoft-løsninger og Windows-plattformer til Azure, samtidig som vi opprettholder gode brukeropplevelser og sikre løsninger. Hos NAV vil du være i en nytenkende avdeling som benytter moderne teknologi.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen