CatalystOne søker IT-konsulent!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med CatalystOne ser Academic Work etter deres nye kollega med oppstart høsten 2021. Ved å bli en del av CatalystOne-familien, blir du en del av en raus kultur med sterke verdier, dyktige kollegaer og du får jobbe med noen av Norges største selskaper. Ønsker du å være med på å påvirke selskapets vekst?

Informasjon om stillingen

Som markedsledende aktør i Norden leverer CatalystOne Solutions skyløsninger innen Human Capital Management som inkluderer Core HR, kompetanseutvikling, Performance Management, Talent Management og kompensasjon. Som IT-konsulent blir du en viktig bidragsyter i den tekniske leveransen, og du vil være involvert i flere parallelle prosjekter samtidig. Du vil sammen med HR-konsulentene levere den beste Human Capital Magement (HCM) løsningen for å bidra til at kundene skaper fremragende resultater gjennom systematisk utvikling av medarbeideres prestasjoner, talent og potensiale. Opplæringen vil bestå av skygging i pågående prosjekter, samt en fiktiv case hvor du vil bygge en teknisk løsning fra bunnen av.


Arbeidsoppgaver

Som CatalystOne sin nye IT-konsulent vil du være en troverdig rådgiver for kunder og vil være en nøkkelperson for å oppfylle kundens visjon og behov, fra et teknisk ståsted. Du vil jobbe hovedparten av tiden din som rådgivende konsulent i møte og dialog med kunden, og oppgaver vil blant annet være:

 • Analysere kundens systemlandskap og identifisere og konfigurere de beste løsningene for kunde, i samarbeid med HR-konsulentene, prosjektlederne og kunde.
 • Lede prosjektmøter og workshops under implementeringsfasen.
 • Bistå eksisterende kunder med nye integrasjoner og løsninger.
 • Utvikle, dokumentere og implementere de tekniske løsningene av deres HCM. programvare, som for datamigrering, integrasjon og sikkerhet.
 • Støtte salgsavdelingen med din ekspertise.

Vi søker deg som

 • Gjerne har relevant høyere utdanning innen IT eller teknologi
 • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Har grunnleggende forståelse innen programmering (JavaScript, Python eller andre programmeringsspråk), HTML/CSS og ønsker å jobbe med integrasjoner (webservices, API-er), dataformater (JSON, XML, CSV) og datamigrering (import av store datamengder)

Som IT-konsulent fremstår du moden og serviceorientert i møte med kunden, for å skape tillit. I arbeidet med den tekniske leveransen mot kunde arbeider du strukturert og er svært selvgående, da du vil jobbe i flere parallelle prosjekter samtidig.

Annet:

 • Søknadsfristen er snarest, annonsen vil bli tatt bort tidligere om riktig person er funnet
 • Ønsket oppstart er høsten 2021, med hensyn til oppsigelsestid
 • Ved spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Astrid Sørli


Ved ansettelse vil du bli fast ansatt i Academic Work med en oppdragskontrakt hos CatalystOne på i første omgang 6 måneder. Mulighet for forlengelse eller fast ansettelse etter dette.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals; studenter, nyutdannede og de i starten av sin karriere. Så langt har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 135 000 young professionals en karrieremulighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen