Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Brenner du for data og vil være med på å skape store verdier?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi ser et stadig økende behov for raske, smidige og kostnadseffektive IT-tjenester og har derfor valgt å gjøre noe med dette. Vil du være med på reisen vår? Axaz søker nå Data Manager.

Informasjon om stillingen

Axaz tar en unik markedsposisjon og plasserer seg som den eneste leverandøren som fullt ut driver kundenes behov for smidige, cloud-first og datadrevne tjenester for mellomstore og større virksomheter.

Etter å ha jobbet mye med dataanalyse forteller Co-founder Ruben Jenssen følgende om hvorfor de har valgt å starte Axaz: "Mange selskaper bruker i dag utrolig mye tid og ressurser på å innhente data fra ulike systemer. Dette burde vært automatisert og standardisert, nettopp dette er et av de viktigste behovene vi ønsker å løse. Vi sørger for tilgang til data som genereres i selskapet i sanntid og mulighet til å få automatiserte analyser og rapporter. Dette vil føre til at man kontinuerlig kan skape innsikt i nåværende situasjon i selskapet og slipper å analysere “gamle” data”En av tjenestene Axaz leverer er data management gjennom markedsledende og fremtidsrettede løsninger. Vi ser etter en person som har ønske om å lære og raskt utvikle seg innen datamodellering og -forvaltning, og bli vår nye leder for data management tjenesten.

I rollen som Data Manager er du ansvarlig for design, utvikling og vedlikehold av datastrukturer, dataarkitektur og konseptuelle diagrammer. Som data manager må du også ha et grunnleggende ønske om å utvikle og optimalisere datamodeller i et miljø med stadig større volum av data. Data Manager jobber hovedsakelig i et integrasjons- og datateam, men vil også jobbe med utvikling av Axaz sine tjenester og støtte salg og forretningsutvikling.

Du blir tilbudt

 • En unik mulighet til å påvirke og skape en ledende aktør i markedet
 • Utviklingsmuligheter som kommer med selskapets ambisjoner og vekst
 • En innovativ og fremtidsrettet arbeidsplass
 • Opplæring og sertifisering innen markedsledende produkter og løsninger
 • Konkurransedyktig kompensasjon og fordeler
 • Mulighet til å kjøpe deg inn i selskapet

Arbeidsoppgaver

Eksempler på arbeidsoppgaver er:

 • Analysere og forstå kunders behov for data
 • Designe, utvikle, implementere og forvalte datamodeller
 • Sikre tilstrekkelig datakvalitet, -integritet og -sikkerhet
 • Samarbeid med eksterne leverandører/partnere
 • Forbedre og videreutvikle Axaz sin dataarkitektur

Vi søker deg som

 • Evner å se og kommunisere mulighetene data kan gi kundene
 • Har interesse for å jobbe med ulike data fra ulike systemer og APIer
 • Har kjennskap til dataløsninger og -arkitektur i Azure, AWS eller GCP
 • Har kjennskap til ulike datamodellerings- og minig-verktøy
 • Har kjennskap til smidig arbeidsmetodikk
 • Har høyere utdanning
 • Gode kommunikasjonskunnskaper på norsk og engelsk


Som person er du serviceorientert og ansvarsfull. Du gir deg ikke før en oppgave er gjennomført, men er ikke redd for å gå utradisjonelle veier for å nå målet. På den måten er du løsningsorientert i fremgangsmåten din og trives med å ta avgjørelser for å komme deg fremover.

Kan du kjenne deg igjen i noe av dette ønsker vi å høre fra deg.

Informasjon om bedriften

Axaz AS er nystartet og er bærekraftig finansiert. Vårt oppdrag er å akselerere kundenes innovasjon og forretningsutvikling gjennom data. Vår visjon er å være den foretrukne partneren for datadrevet forretningsutvikling som muliggjør kontinuerlig innovasjon. Grunnleggerne har hatt nøkkelposisjoner i ledende konsulentselskaper og har solid erfaring innen innovasjon, forretningsutvikling, økonomi, dataanalyse, virksomhetsarkitektur, sky og digital transformasjon og cybersikkerhet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen