Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Unite Living søker Markedsfører

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Unite Living er en scale-up som har som ambisjon å hjelpe mennesker i hele verden med å finne et hjem på en trygg og enkel måte. For å få til dette trenger de en markedsfører som kan optimalisere hvor og hvordan vi kommuniserer ut mot markedet. Har du lyst til å bruke dine markedsførings-skills til å sette Unite Living på kartet?

Informasjon om stillingen

Unite Living er en etablert scale-up i vekst. Med mål om å vokse ytterligere både nasjonalt og internasjonalt trenger de en markedsfører på laget. Du vil ha ansvar for all markedsføringen til selskapet, og jobbe både strategisk, analystisk og kreativt.

En arbeidsdag i Unite Living er aldri kjedelig. Du blir en del av et raskt og innovativt miljø der dine tanker og meninger er viktig for selskapets videre vekst. Du vil i all hovedsak ha fokus på digital markedsføring, men også offline markedsføring som plakater på t-bane, kjøpesentre osv.

Dine tekniske ferdigheter blir viktig da du vil jobbe med blant annet optimalisering av landingssider, SEO, valg av verktøy for markedsføring og lead nurturing, SEM, google analytics, facebook adsm m.m. Ved å analysere hva som fungerer og ikke, vil du jobbe for å skape de beste løsningene.

Unite Living bygger et vinnerteam i verdensklasse som skal trives på jobb. Vi bruker en stor del av livet på jobb og derfor er det viktig at jobben også blir en del av livet. På fancy lokasjoner midt i Oslo sentrum skaper vi en kultur hvor vi videreutvikles som mennesker og hvor jobben skal være like givende som resten av livet.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide strategi for inbound og outbound markedsføring
 • Velge verktøy for markedsføring og lead nurturing
 • Optimalisere landingssider
 • Analyse av markedsføringsdata
 • A/B-testing
 • Lage innhold i ulike digitale kanaler
 • Produsere reklameplakater

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen markedsføring
 • Har relevant erfaring innen markedsføring
 • Dette er en stilling med mye ansvar som innebærer at man vil jobbe selvgående og strukturert. Det er også viktig at man liker å påta seg mye ansvar og ikke er redd for å gutse!

Øvrig informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Unite Living har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Unite Living bygger fremtidens forvaltningssystem for boligutleie (et leieforvaltningssystem), og hjelper utleiere med alle prosesser innen boligutleie. Vi automatiserer, og effektiviserer alle de daglige gjøremål som en utleier/forvalter/megler møter i sin hverdag.

Unite Living er bygget fra et helt annet perspektiv enn konvensjonelle forvaltningssystemer for profesjonelle aktører. Dagens systemer er som regel økonomisystemer modifisert for å fungere til boligutleie. Unite Living er bygget fra utleier og leietakers ståsted med det mindset at leietaker er en kunde og leieobjektet er et hjem. Vi har ikke nedprioritert økonomidelen og har derfor bygget en automatisert regnskapsfører i skyen i tillegg til CRM.

Unite Living har på rekordtid blitt største systemleverandør til utleiemeglere og ledende for profesjonelle utleiere med kunder som Eiendomsmegler 1, Sem & Johnsen og Krogsveen, hvor de største har over 1000 utleieenheter i systemet. For mer info se: www.forvaltning.uniteliving.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen