Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

.NET entusiast? Zigdata søker deg!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en utvikler på utkikk etter en variert rolle hvor du kan påvirke din egen utvikling? Vi søker nå en ny kollega til vårt utvikler-team og ønsker å treffe deg som brenner for .NET!

Informasjon om stillingen

Vi i Zigdata tilrettelegger kostnadseffektive og tilpassede løsninger for både nordiske og internasjonale kunder av variert størrelse. Vi har gjennom årene opparbeidet oss en rekke løsninger som bistår små og mellomstore bedrifter å finne fram i "IT-Jungelen". Dette gjør vi gjennom gjennomprøvde og kostnadseffektive løsninger sammensatt av programvare, maskinvare, konfigurasjoner, nettleveranser og "hands on" styring idet løsningen leveres.

ZigData søker nå deg som ønsker å jobbe i et mindre IT selskap som fungerer som en outsourcet IT avdeling. Her vil du påvirke din egen utvikling og stadig få prøve deg på nye utfordringer.

Som .NET utvikler vil du bidra med de største kundesamarbeidene.

Arbeidsoppgaver

Du vil få ta del i varierte prosjekter innen utvikling og webløsninger, men vil også få prøve deg på mange nye områder i starten. Dersom du ønsker, vil det etter hvert også være mulig å få bli med i kundemøter o.l. Ellers vil du få grundig opplæring til blant annet å sette deg inn i nye fremtidsrettede systemer og verktøy.

Vi søker deg som

  • Har minimum et års arbeidserfaring med .NET
  • Har interesse for teknologi og nettløsninger
  • Har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og/eller engelsk
  • Gjerne har prosjekter å vise til fra studiet eller arbeid


Vi håper du er god på samarbeid, men også håndterer å jobbe selvstendig i perioder. Det er en fordel om du har god forretningsforståelse, uten at dette er et krav, da det er utvikling som vil være i fokus.

Annet

  • Stillingsomfang: 100%
  • Ansettelsesforhold: Du vil bli fast ansatt i Academic Work og jobbe på oppdrag hos ZigData. I første omgang 6 måneder, med gode muligheter for fast ansettelse.
  • Arbeidssted: Fleksibelt. Du kan jobbe fra Zigdatas kontorer på Enebakk, eller remote hvis ønskelig.

Informasjon om bedriften

Zigdata er en totalleverandør av driftstjenester, nettverk, utstyr og rekvisita til flere bedrifter og kan derfor også tilby fremtidige kunder gode priser på mange produkter og tjenester.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen