Er du nyutdannet eller har opparbeidet noen års erfaring innen salg?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kjeller
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du klar for ditt neste steg, og en rolle hvor du kan kombinere nysalg med salg og relasjonsbygging på etablerte kunder?

Informasjon om stillingen

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon til virksomhetskritiske funksjoner. De sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket. Coromatic opplever en sterk vekst, og ser derfor etter to nye Account Managere til å styrke deres salgsorganisasjon innen forretningsområdet serviceavtaler.

Som Account Manager vil du være ansvarlig for å gjennomføre B2B-salg i Norge. Oppgavene dine er å drive oppsøkende salg, i stor grad gjennom nye kunder men også hos eksisterende kunder. Du vil kjøre hele salgsprosessen som inkluderer kartlegging av nye kunder, gjennomgang av eksisterende kunder, booking og gjennomføring av kundebesøk, tilbud og kontraktskriving.

Coromatic jobber proaktivt for å støtte opp under nyansatte med kursing, trening og kunnskapsdeling.

Hvorfor Coromatic?

 • Jobb i en effektiv og profesjonell organisasjon
 • En utfordrende stilling der du blir med i et internasjonalt konsern
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et selskap som er solid, offensivt, og i sterk vekst
 • Et sterkt team. Ekstraordinære resultater skapes i et miljø der all individuell innsats verdsettes. Vi støtter, bryr oss og tror på det beste i hverandre
 • Helt nye kontorlokaler med veldig gode parkeringsmuligheter og kantineløsning

Arbeidsoppgaver

 • Oppsøkende salg mot potensielle kunder
 • Opprettholde og videreutvikle eksisterende kundeportefølje
 • Utarbeide og rådgi kundene i løsningsforslag
 • Bygge nettverk og samarbeide tett med interne kollegaer

Vi søker deg som

Gjerne har relevant utdannelse, men vi er mer opptatt av at du har de rette personlige egenskapene for stillingen
Som gjerne har relevant arbeidserfaring med B2B salg, enten fra deltids- eller heltidsjobb
Har en teknisk interesse og forståelse
Er en person som skaper tillit hos dine kunder
Kommuniserer godt på norsk og engelsk muntlig og skriftlig
Har førerkort klasse B, og disponerer egen bil

Vi ser etter deg som har en drive for å jobbe med salg, og som evner å jobbe selvstendig, men som også kan samarbeide med andre når det kreves. Du er uredd og trives i møte med mennesker, og det faller deg naturlig å kontakte nye, potensielle kunder. Du har et proaktivt sinn og kan forvalte kundene over lang tid på en troverdig og profesjonell måte.

Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, og vil være med på laget er du hjertelig velkommen til å bli med en fantastisk gjeng med erfarne og glade medarbeidere med enestående gruppedynamikk og ferdigheter på en spennende reise!

Annen informasjon

 • Omfang: 100% Fast stilling
 • Arbeidsted: Kjeller ved Lillestrøm
 • Oppstart: Etter avtale


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Vi selekterer søkere fortløpende, noe som vil si at vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke snarest.

Informasjon om bedriften

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon til virksomhetskritiske funksjoner. Vi sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket. Selskapets kunder finnes innen flere ulike bransjer som finans, helsevesenet, forsvaret og mange andre organisasjoner med behov for tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon. Coromatic tilbyr rådgivning, drift og vedlikehold. Vi designer, bygger og drifter teknisk infrastruktur på en energieffektiv måte. Coromatic har over 500 medarbeidere, og har levert løsninger og tjenester til over 5000 virksomheter i Norden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen