Er du ice sin nye Regional Manager?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg – og alle mobilkunder i Norge.

Gjennom seks korte år som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til 600 000 kunder og bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger – til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

I år ble er vi kåret til Norges beste 4. arbeidsplass i Great Place to Work.Er du lidenskapelig opptatt av en relasjonsbyggende salgsprosess, og ønsker å være en del av et dynamisk og rask voksende telecom selskap? Ice communication AS søker en selvstendig og ambisiøs Regional Manager, Retail B2C til sitt dyktige salgsteam bestående av 5 engasjerte kolleger som alle har mål om å skape positive resultater til enhver tid.

Som Regional Manager, Retail B2C vil du hovedsakelig være ansvarlig for å sikre utvikling av salg for ice sine produkter og tjenester til butikkforhandlere, salgsoppfølging med regelmessig besøk hos de ulike butikkjedene (Elkjøp, Power, Elon og Telliberry) samt opplæring for salgspersonell for region ØST. Stillingen rapporterer til Sales Manager, Retail.

Ansvarsområder:
 • Sikre utvikling av salg for ice sine produkter og tjenester til butikkforhandlere
 • Salgsoppfølging av butikkforhandlere- og kjedene
 • Mål- og budsjettansvar
 • Optimalisere, identifisere og gjennomføre lokale tiltak
 • Oppfølging av merchandising- og marketing materiell til bruk for butikk
 • Opplæring (fysisk og digitalt) av salgspersonal
 • Å delta i arrangementer, messer/utstillinger ved behov

Kvalifikasjoner:
 • Kommersiell forståelse
 • Gjerne noen års erfaring med salg i butikk
 • God tallforståelse
 • God kjennskap til Excel og Powerpoint
 • Sosial og kommunikativ kompetanse
Personlige egenskaper:
 • Du er god på å skape relasjoner og bygge nettverk
 • Du er selvgående og selvsikker
 • Du er utadvendt og lojal
 • Du er ambisiøs og engasjert
 • Du trigges av gode resultater
Ice tilbyr:
 • Muligheten til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling
 • Mulighet til å definere din egen arbeidsdag og rolle
 • Faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode
Det påberegnes mye reising (ca. 15.-30.´km. årlig), og du må disponere egen bil


For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Kristian Lennertzen (916 16 073 / kl@capus.no) eller Rådgiver og CRM-Manager i Capus, Millie Kverneland (950 63 200 / millie.kverneland@capus.no).
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen