Er du student og ser etter en fleksibel jobb med gode utviklingsmuligheter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Tenker du at en deltidsjobb innen salg vil være positivt for din videre karriere? Er du i tillegg på utkikk etter en jobb som er fleksibel, og med gode lønnsvilkår? På vegne av Talkmore søker vi flere salgskonsulenter!

Informasjon om stillingen

"Hovedårsaken til at jeg trives i Talkmore handler om menneskene som jobber her, og den gode arbeidskulturen. Det handler ikke kun om en jobb, men mulighet for å bygge videre karriere. Enten i Talkmore direkte eller bruke det som et mellomledd. Jeg har selv jobbet deltid i 3 år før jeg nå har begynt på fulltid. Det er en fantastisk deltidsjobb da den gir deg god lønn, gode arbeidsvilkår, fantastisk lokasjon og et springbrett inn i en videre salgskareiere hvis du leverer " -Edvard, Teamleder ITM

Som Salgskonsulent vil du bli en del av Talkmore sin interne salgsavdeling. I en kultur der konkurranse, prestasjon og utvikling er viktig har Talkmore satset nytt og etablert et kveldsteam. Dette teamet vil i hovedsak bestå av studenter som ønsker å ha en fleksibel og godt betalt deltidsjobb, samtidig som de ønsker å bygge erfaring hos en av Norges sterkeste mobilaktører.

Hva kan Talkmore tilby deg?

 • Fast lønn med lønnsom provisjonsmodell
 • Dekket mobilabonnement
 • En dekkende og skreddersydd opplæring
 • Freshe loklaer på Hasle/Løren
 • Et ungt og inspirerende salgsmiljø

Arbeidsoppgaver

 • Ringe potensielle kunder ut ifra ferdige lister
 • Finne den beste løsningen for din kunde, og selge inn Talkmore sine produkter
 • Gi upåklagelig service og representere Talkmore på best mulig vis
 • Jobbe mot klare mål og budsjetter

Vi søker deg som

 • Er student ved høyskole/universitet og ønsker en fleksibel deltidsjobb
 • Har salgserfaring, enten telefonsalg, standsalg, dør-til-dør salg eller butikk
 • Har et høyt konkurranseinstinkt og trigges av tydelige målsettinger
 • Har svært god formuleringsevne i norsk, muntlig og skriftlig

Som Salgskonsulent motiveres du av mål og identifiserer deg med egenskapene resultatorientert, selvgående og uredd. I tillegg har du et hode for salg og ønsker å ta del i et team som er preget sunn konkurranse, motivasjon og trivsel. Din erfaring er viktig, men enda viktigere er hvem du er som person. Bruk ditt søknadsbrev til å virkelig begrunne hvorfor du er rett for rollen.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: 10-15 timer i uken. Mer i ferieperioder dersom det er mulig.
 • Arbeidstid: 17.00 – 21.00
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. og alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester. Nylig vant de prisen for mest fornøyde mobilkunder, en årlig kåring som gjennomføres av Epsi-Norway. Tidligere har de vunnet denne prisen i 2014 og 2015.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen