Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å digitalisere Den norske kirke?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.09.2021
Gå til søknadsskjema

Vi søker Produkteier for kjernedata / masterdata 

Vi skal gjennom et spennende digitalt løft i Den norske kirke. Hvis du brenner for å utvikle digitale løsninger som kan gjøre hverdagen enklere for våre medlemmer og ansatte, kan du være vår nye produkteier for kjernedata. Dette er en spennende utfordring og god mulighet for faglig utvikling og påvirkning. 


Kirken styrker sin digitale satsing 

Vår digitale visjon er Tilgjengelig kirke. Målet vårt er at kirkens digitale løsninger skal ha brukernes behov i sentrum. Digitalisering i kirken handler om å utnytte teknologi til å utføre kirkens oppgaver – både de administrative og de kirkelige. Digitaliseringsseksjonen i Kirkerådet skal være motor i utviklingsarbeidet og sikre gjennomføringskraft, koordinering og faglig kompetanse. Seksjonen er i vekst. Se mer på kirken.no/digitalisering 

 

Du vil ha en sentral rolle i den digitale satsingen

 

Vi ønsker oss en produkteier som vil ta ansvar for kjernedata og bidra aktivt til at informasjon ivaretas som en verdi og eiendel som gir nytte i kirkens arbeid. Stillingen leder produktteamet for kjernedata som blant annet realiserer et ansatt- og organisasjonsregister for hele Den norske kirke. Teamet ledes i dag av en innleid ressurs som vil sørge for god innføring. Vi søker deg som vil være med å videreutvikle et godt team, sette retning for vår teknologiske utvikling og fokusere på hensikt og verdi for våre sluttbrukere. 


Du ser og evner å kommunisere mulighetene ved å ha kontroll på kjernedata, og samarbeider godt både med eksterne og interne. Du får ansvar og vil spille en sentral rolle den digitale satsingen og være et naturlig kontaktpunkt for andre produkteiere. 

 

Du vil jobbe med å 

 • Lede produktteamet fra idé til realisering. Vi jobber med produktutvikling gjennom smidig, Lean og DevOps 
 • Bygge opp et informasjons- og integrasjonsnav og sørge for at dette kontinuerlig videreutvikles og blir forbedret basert på tilbakemeldinger fra brukere og interessenter i hele kirken 
 • Forvalte og utvikle felles begrepskatalog 
 • Bidra til at eierskap til informasjon er godt definert, at dataene har god integritet og at kirkens krav til informasjonssikkerhet er ivaretatt 
 • Bidra til godt samarbeid med bispedømmer, kirkelige fellesråd og sokn 
 • Være faglig rådgiver og pådriver for læring og innovasjon i møte med produkteiere, informasjonseiere og systemeiere 
 • Bidra til godt samarbeid med programvareleverandører og driftspartnere 
 • Holde deg faglig oppdatert innen teknologi, beste praksis og leveransemetoder 

 

Hva vi ser etter hos deg 

 • Erfaring med kjernedata, master data management, informasjonsarkitektur eller informasjons- og integrasjonsnav på strategisk og operativt nivå 
 • Erfaring med prosesstyring og automatisering 
 • Erfaring med produktutvikling basert på smidig-metodikk med kontinuerlig forbedring for å finne gode løsninger for samhandling, arbeidsflyt og produktivitet 
 • Erfaring fra arbeid i komplekse organisasjoner eller virksomheter er en fordel 
 • Minimum 3 års relevant erfaring 
 • Bachelor- eller mastergrad innen informasjonsteknologi eller annen relevant utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning 
 • God muntlig og skriftlig kommunikasjon på norsk 

 

Du er viktig for oss 

Du er faglig entusiast og har lyst til å bygge opp kirkens felles plattform for å utnytte kjernedata slik at de gir god verdi. Du liker å jobbe i grensesnittet mellom mennesker og teknologi og forstår hvordan teknologien best mulig kan anvendes for å nå kirkens mål. Du er god til å se sammenhenger, opptatt av å levere, åpen for innspill og kan endre planer på kort varsel. Du er proaktiv, jobber systematisk med å forbedre og utvikle, og blir inspirert når kompleksiteten er høy. 


I tillegg håper vi at du: 

 • Tar ansvar, tror på at vi er aller best sammen, og praktiserer dette både i teamet og utenfor 
 • Søker og gir tilbakemeldinger, og lærer av både suksess og feil 
 • Er en solid brobygger med høy gjennomføringsevne 
 • Kan forklare kompliserte ting på en forståelig måte 

 

Vi tilbyr 

Du vil være med i et team av hyggelige kolleger og jordnære folk som er glødende interessert i å skape gode løsninger for våre brukere og ansatte. Du blir med på en ambisiøs digitaliseringsreise som blir en grunnstein for vår fremtidige suksess. Du vil arbeide i en organisasjon som er i stor utvikling som samtidig er trygg og genuint opptatt av mennesker. 


Konkurransedyktig lønn, god pensjonsordning, moderne kontorlokaler i Oslo sentrum, kantine, fleksitid og trivelig arbeidsmiljø. 


Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Anmodning om å få sitt navn unntatt fra denne må begrunnes i søknaden, jf. offentliglova § 25. 


Om Den norske kirke


Den norske kirke er Norges største trossamfunn. Kirken har 3,7 millioner medlemmer, 100.000 frivillige medarbeidere og 7500 ansatte. Kirkens 1200 menigheter tilbyr kirkelig betjening til innbyggerne i alle landets kommuner. Kirkerådets sekretariat er Den norske kirkes nasjonale administrasjon og har 110 ansatte. 

Om arbeidsgiveren
Den norske kirke har 3,7 millioner medlemmer, 130000 frivillige medarbeidere, 8500 valgte rådsmedlemmer og 7500 ansatte. Kirkens 1200 menigheter tilbyr kirkelig betjening til innbyggerne i alle landets kommuner. Kirkerådet forbereder sakene til Kirkemøtet, som er Den norske kirkes høyeste administrative organ. Kirkerådet iverksetter Kirkemøtets beslutninger og leder arbeidet mellom Kirkemøtene. Kirkerådets sekretariat har ca 100 ansatte organisert i fagavdelinger med nasjonale funksjoner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen