Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Norconsult søker deg som brenner for IT og god service!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du IT-utdanning og passion for IT og service? Som supportkonsulent hos Norconsult vil du bli en del av et faglig sterkt team, få en bratt læringskurve og muligheten til å bryne deg på en rekke spennende teknologier!

Informasjon om stillingen

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. De er en pådriver for bærekraftige og kreative løsninger når de utvikler morgendagens samfunn og heldigitale leveranser er deres førstevalg. Deres IT-avdeling trenger nå deg med på laget til å yte god internsupport!

Du vil få muligheten til å bryne deg på den seneste Microsoft teknologien og bli en viktig brikke i konsernet. I rollen som supportkonsulent vil du raskt få stort ansvar og påvirkningskraft. Er det deg vi ser etter?

Arbeidsoppgaver

1. linje support

 • Brukerstøtte via telefon, e-post, web, fjernstyring og direkte
 • Registrering, kategorisering, oppfølging av saker
 • Feilsøking og feilretting av hardware (PC/dokkingstasjoner/skjermer/printere) og software-relaterte problemer
 • Overvåkning av systemer
 • Installasjon og reinstallasjon av PCer
 • Restore av filer
 • Enkel brukerstøtte på Android/iOS
 • Brukeradministrasjon


Som supportkonsulent vil du jobbe sammen med ditt team på å løse interne problemstillinger som oppstår innen IT. Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak innebære intern support for ansatte hos vår samarbeidspartner hvor brukerstøtten gis både via telefon, mail, web og fjernstyring av klient. Du vil også gå rundt å hjelpe kollegaer med alt fra oppsett av printer til enklere utfordringer på hardware.

Vi søker deg som

 • Har fullført utdannelse innen IT, erfaring kan kompensere for utdanning
 • God kjennskap til Windows OS og Microsoft 365
 • Kjennskap til Microsoft server, Active Directory og nettverk
 • Kommuniserer godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk


Som person liker du å hjelpe andre og har tålmodigheten med deg. Du er kundeorientert og har et høyt fokus på service, og du har et høyt ønske om å lære og utvikle deg i rollen. Du har god arbeidsmoral og innsatsvilje, er initiativrik og løsningsorientert. Du er tydelig i din kommunikasjon og gjør deg forstått på ulike brukernivå. Samtidig tar du gjerne initiativ og liker å bruke arbeidstiden din godt.

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Etter avtale
 • Lengde på oppdraget: 6 måneder, med gode muligheter for forlengelse
 • Sted: Sandvika


Kontaktinformasjon: denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Norconsult. Du vil bli ansatt hos Academic Work, og alle spørsmål angående prosessen skal sendes til Academic Work. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

Informasjon om bedriften

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. De er en pådriver for bærekraftige og kreative løsninger når de utvikler morgendagens samfunn og heldigitale leveranser er deres førstevalg.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen