Konsulent/Seniorkonsulent Microsoft Dynamics 365 (AX) til et av Nordens største Dynamics-implementeringer!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillestrøm
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I Felleskjøpet jobber vi med spennende innovasjons- og digitaliseringsprosjekter i en bransje med stort potensial. Moderne teknologi er nøkkelen i det grønne skiftet og for landbruket fremover, og samtidig som vi utvikler nye digitale løsninger for våre kunder moderniserer vi mange av våre eksisterende løsninger og plattformer.

Felleskjøpet har valgt Dynamics 365 som plattform for forretningsapplikasjoner. Vi bruker Sales, Customer Service og andre applikasjoner innenfor Customer Engagement (CRM) og holder på med et stort program som skal erstatte Felleskjøpets økonomi- og ERP-systemer med Dynamics 365. På sikt kommer vi til å ta i bruk det meste av Dynamics 365-plattformen, som med ISV-er og tillegg som ExFlow, ReadSoft og Annata vil utgjøre grunnmuren i vår digitale satsing.

Vi ser nå etter en systemkonsulent med kompetanse på Supply Chain (Dynamics 365 FO) og/eller Dynamics 365 Finance. Som Dynamics-konsulent vil du bli en del av et fremtidsrettet og moderne IT-miljø sammen med kompetente kolleger. Konsernets IT-avdeling har 60 ansatte i Norge og Sverige. Vi verdsetter fagkompetanse, og ønsker en læringskultur hvor de ansatte oppfordres til kompetansebygging og videreutvikling. Vi trives godt på jobben og er stolte av oppdraget vårt og av Felleskjøpet.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling, konfigurering o.l. i Dynamics 365 i samarbeid med leverandører
 • Delta i prosjekter som implementerer Dynamics 365 i konsernet
 • Delta i team som forvalter systemeierskap til løsningen
 • Bidra til kompetansebygging på Dynamics 365 i hele organisasjonen


Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra konfigurering i Dynamics 365 F&O eller Microsoft AX i en eller flere av modulene innen finans, logistikk eller produksjon
 • Relevant utdannelse på minimum Bachelor-nivå


Personlige egenskaper

 • Glad i å kode, konfigurere og løse problemer i Dynamics 365
 • Strukturert og ryddig, og har fokus på kvalitet
 • Tar ansvar og interesserer deg for hele utviklingsprosessen
 • Ønske å følge med på nyheter i Dynamics 365-plattformen og bygge kompetanse
 • Engasjert og imøtekommende
 • Ha gode samarbeidsevner, glad i å jobbe i prosjekter og team


Vi tilbyr

 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon
 • Å være en del av et fremtidsrettet selskap med en sterk merkevare
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et moderne teknisk miljø, hvor teknologisk utvikling er viktig for bedriften
 • En arbeidsgiver som ønsker å videreutvikle sine ansatte slik at de trives og øker sin kompetanse
 • Et godt arbeidsmiljø og svært kompetente kolleger
 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons-, forsikrings- og lønnsforhold


Ditt arbeidssted vil være våre flotte, nye lokaler i Lillestrøm sentrum i umiddelbar nærhet til togstasjonen med gode forbindelser og kun 10 min reisetid fra Oslo sentrum. Ønsket oppstartdato er snarest mulig.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/epost:
al@capus.no?eller Rådgiver Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post:?is@capus.no

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!

Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.

Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 17,3 milliarder og har 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.

Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen