Har du kompetanse innen nettverk, og ønsker å jobbe for et selskap som utgjør en forskjell?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Norsk Medisinaldepot AS (NMD) leverer i dag IT-tjenester til deres ca. 380 lokasjoner i Norge som inkluderer apotekkjedene Vitusapotek og Ditt Apotek samt varelagre og kontorlokaler. Selskapet er i gang med utforming av ny driftsmodell, og søker nå etter en dyktig nettverksansvarlig til en nøkkelposisjon i deres svært kompetente IT-avdeling lokalisert på Alna, i Oslo.

Aktuelle søkere har solid kompetanse innen nettverk, og kan bidra til å bygge og utvikle robuste nettverkstjenester som er fremtidsrettet, samt sørge for at interne og eksterne krav blir ivaretatt i alle NMDs nettverkstjenester. Rollen vil ha ansvar for drift og design av nettverksløsninger rettet mot NMDs nettverksinfrastruktur, samt jobbe med støttesystemer for nettverk.

Ansvarsområde:  

 • Forvaltning av nettverksløsninger som sikrer gode tjenester til brukere på alle lokasjoner
 • Feilsøk, analyse, kapasitetsplanlegging og optimalisering av nettverkstjenestene
 • Oppfølging av leverandører og sikre leveranser iht avtale
 • Utarbeidelse av arkitektur, og oppdatering av dokumentasjon
 • Bidra til faglig og metodisk utvikling av nettverkstjenester


Ønskede kvalifikasjoner:  

 • Minimum 3 års relevant høyere utdanning
 • Dokumentert nettverkskompetanse, erfaring fra drift av komplekse nettverk
 • Dokumentert kunnskap om routing, switching, WLAN, VPN, brannmur, sikkerhet 
 • Erfaring med oppfølging av tjenesteleverandører
 • Erfaring med Aruba WiFi Wlan Controllere og nettverksutstyr
 • Kjennskap til Palo Alto brannmur  
 • Relevante sertifiseringer innen  nettverk, sikkerhet og drift.
 • Erfaring og personlige egenskaper kan veie opp for manglende formell utdanning  


Personlige egenskaper:  

 • Nøyaktig og har høy presisjon på leveranser
 • Strukturert, høy gjennomføringsevne og leverer etter avtale
 • Gode samarbeidsevner, og trives med å jobbe i team
 • Opptatt av kvalitet på leveranse
 • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


NMD tilbyr:  

 • En spennende jobb med stort ansvar i et solid selskap i utvikling
 • Mulighet til å etablere og utvikle en rolle som nettverksansvarlig
 • Store muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et godt fagmiljø med svært kompetente kolleger
 • Gode og konkurransedyktige betingelser


Søknadsfrist: Snarest

I henhold til lov om legemidler av 4. desember 1992 nr. 132 § 30 a, kan farmasøytisk industri, legemiddelgrossister og apotek kreve fremleggelse av begrenset politiattest, jf. Politiregisterloven § 40. Vi gjør derfor oppmerksom på at den som ansettes må kunne fremvise begrenset politiattest.

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Kristian Lennertzen (916 16 073 / kl@capus.no) eller Researcher i Capus, Snorre Helseth (416 08 640 / snorre.helseth@capus.no).

Om arbeidsgiveren

Norsk Medisinaldepot AS (NMD) er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter, og har en vertikalt integrert verdikjede som omfatter både grossist, distribusjons – og detaljistvirksomhet med legemidler, handelsvarer og annet helsepleiemateriell. Vitusapotek er navnet på selskapets landsdekkende apotekkjede. NMD har i tillegg utviklet et kjedekonsept for privateide apotek under navnet Ditt Apotek. Til sammen betjener selskapet ca. 370 apotek (hvorav 275 Vitusapotek). Enkelte av disse er såkalte Vitusapotek Samarbeid – et eget konsept for den som vil eie eget apotek, men drive det som et Vitusapotek.

NMD har ca. 3000 medarbeidere, hvorav omtrent 85 prosent jobber i Vitusapotek. Øvrige jobber i administrasjon og lager i Oslo og Harstad. Sentrallager og administrasjon ligger på Alna, nord i Oslo, mens store deler av Nord-Norge betjenes fra distribunalen i Harstad.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen