Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du IT-bakgrunn og i tillegg ønsker å skape unike kundeopplevelser på kundesenter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
17.10.2021
Gå til søknadsskjema

Er du et utpreget servicemenneske som liker å skape gode kundeopplevelser? Har du i tillegg lyst til å bruke din IT-bakgrunn i en tilleggsrolle for å fremme effektivitet og smartere løsninger for dine kollegaer og brukere? Vår kunde søker ny kundebehandler til deres kundesenter!

Informasjon om stillingen

Hos vår kunde jobber de hele tiden med å tilpasse seg kundens forventinger og, ved hjelp av nyskapende teknologi, skape unike opplevelser for kundene deres. I stillingen som kundebehandler vil du sammen med et solid og dyktig team på kundesenteret jobbe med å gi de beste kundeopplevelsene for deres kunder. Henvendelsene vil variere mellom generelle spørsmål til mer komplekse tekniske spørsmål som en abonnent kan møte på. Som kundebehandler må man derfor være dyktig til å tilegne seg ny kunnskap og tilpasse seg en variert hverdag.

I tillegg til rollen som kundebehandler

I tråd med å levere unike opplevelser til deres kunder vil du, i tillegg til rollen som kundebehandler, også være en viktig bidragsyter innen effektivisering og forbedring av digitale løsninger/systemer. Her være et bindeledd mellom kundesenteret og utviklingsavdelingen for å optimalisere systemer i hverdagen på kundesenteret.

Dette kan for eksempel være innføring/forbedringer/effektivisering av:

 • Oppslagsverk
 • Søkeoptimalisering
 • Chat-bot
 • Elektronisk system for kunnskapstester for intern bruk(kompetanseheving)
 • Kundetilfredshetsundersøkelser
 • Brukergrensesnitt


Så, i tillegg til at du er et utpreget servicemenneske som liker å løse problemer og være i kontakt med kunder, ser vi også etter deg som har bakgrunn innen IT, som brenner for digitalisering og effektivisering og ser muligheter og sammenhenger når det kommer til systemer, bruk og arbeidsflyt.

Hva kan bedriften tilby deg:

 • Varierte arbeidshverdag i en to-delt rolle
 • En reell mulighet til å påvirke metoder, systemer og optimalisering av arbeidet.
 • Et godt og fagsterkt arbeidsmiljø, med fokus på kompetansedeling
 • En solid opplæringsplan og veiledning underveis for å sikre din utvikling i rollen

Vi søker deg som

 • Er utdannet innen IT
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter, og behersker muntlig og skriftlig norsk
 • Brenner for gode kundeopplevelser og ønsker å lykkes som kundebehandler


I tillegg er det viktig at du:

 • Er positiv og motiveres av å jobbe med og for andre
 • Tilegner deg informasjon raskt, og som kan tilpasse deg en hverdag i endring.
 • Er initiativrik og ikke redd for å komme med forslag til endringer
 • Bidrar til felles måloppnåelse for teamet

Annen informasjon:

 • Sted: Trondheim
 • Omfang: 100% bemanning, men mulighet for fast ansettelse
 • Søknadsfrist: 17.10.2021
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Anne Enge Pedersen.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Derfor oppfordres du til å søke snarligst!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen