Junior fullstack-utvikler TypeScript/Javascript til Buypass

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Teamet som arbeider med utvikling av webløsninger til Norges idrettsforbund ønsker nå å vokse med en ny fullstack-utvikler. Hvis du har ambisjoner om å kode i TypeScript, Javascript og Java og ønsker å vokse inn i en inhouse konsulentrolle, er dette noe for deg.

Informasjon om stillingen

Buypass har et tverrfaglig og sterkt kompetansemiljø for utvikling av løsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Fordelt på Oslo og Gjøvik sitter 85 ansatte som utgjør et kompetent team av utviklere, designere og andre fagspesialister innen autentisering og kryptering. De jobber med web- og mobilapplikasjoner ut mot kunder og interne systemer.

Etter flere gode rekrutteringer her på begynnelsen av høsten, er Buypass klar til å hente inn en ny utvikler! De vil nå ansette en fullstack-utvikler som ønsker å være en del av et team som tilbyr konsulenttjenester til Norges idrettsforbund. Dette er innen web- og web på mobil, som for eksempel arrangementsløsningen Isonen. Du kommer til en moderne kodebase, som er basert på teknologier som f.eks. TypeScript, React, Java, JavaScript, Node.js, GraphQL osv. Teamet jobber etter moderne CI/CD-prinsipper basert på GitLab og Kubernetes.

Teamet ditt består av fem personer i alderen 25-45 år, og er preget av å være et team der du lærer raskt. Her vil du arbeide med kolleger som liker å dele sin kunnskap, har eierskap til løsningen som utvikles og hele tiden vil oppnå mer. Det viktigste for dette teamet er å stadig finne løsninger som fungerer for sluttbrukeren, så de har tydelig forretningsfokus. Opplæringsløpet tilpasses etter tidligere erfaringer og de med erfaring, vil få raskere ansvar. Hvis du vil utvikle deg innen ledelse, kommunikasjon og prosjektledelse så vil de på sikt være en mulighet til å gå inn i en Scrum Master rolle.

Du blir tilbudt

 • Jobbe med synlig produkt
 • Muligheten til å utvikle deg raskt i et team med stor handlekraft og raske leveranser
 • Bli en del av et av Norges fremste fagmiljø innenfor sikkerhet, identifikasjon og betalingsløsninger
 • En fleksibel arbeidshverdag og god balanse mellom arbeid og privatliv med mulighet for å jobbe delvis fra hjemmekontor
 • Muligheter for kurs, konferanser og faglig påbygg
 • Dekket internett og mobilabonnement
 • Kantineordning
 • Gode personalforsikringer og pensjonsordninger
 • Firmaleilighet på Kvitfjell

Arbeidsoppgaver

Du vil til å begynne med få enkle oppgaver for å bli kjent med kodebasen og få en forståelse av hvordan produktene er bygget. Du vil deretter utvikle ny funksjonalitet, ta del i testing og kvalitetssikring av de løsninger du er med å utvikle samt bidra i vedlikehold og devops-oppgaver i teamet.

Vi søker deg som

 • Har fullført en høyere utdanning på minimum bachelornivå innen Informatikk eller andre relaterte fagområder. Legg ved karakterutskrift i søknaden.
 • Har kjennskap til JavaScript/TypeScript, og gjerne React eller Node.js.
 • Har kjennskap til Java.
 • Kan vise en interesse for programmering gjennom prosjekter fra skole/fritid/deltidsjobb.
 • Behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.


Vi ser etter deg som er samarbeidsvillig og kommunikativ. Du tar ansvar for, og driver dine egne oppgaver og ansvarsområdene fremover. Videre er du løsningsorientert, og finner ikke bare løsninger som fungerer teknisk, men også de som er best for sluttbrukeren. Fremfor alt er du en person med sterk interesse for programmering, og vil være en del av Buypass sitt team rocket!

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Oktober/etter avtale med hensyn til oppsigelsestid.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Buypass.
 • Plassering: Nydalen i Oslo/hjemmekontor.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Buypass ble etablert i 2001, og tilbyr brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling. Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater, og har siden starten satset tungt på å bygge opp et unikt kompetansemiljø for utvikling av brukervennlige sikkerhetsløsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Buypass leverer løsninger til bruk både i forbrukermarkedet, private bedrifter og offentlige virksomheter. Kundene til Buypass er store aktører som blant annet Norges idrettsforbund, Helse Sør-Øst, Telenor, Eika og TietoEvry. Hør gjerne på Buypass podcast, https://www.buypass.no/podcast, særlig podcast #6: "Slik er det å jobbe i Buypass"

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen