Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet innen IT våren 2022?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Tripletex er en gjeng med engasjerte og nysgjerrige mennesker som leter etter de gode løsningene - og som ikke er redd for en utfordring! Vi er i sterk vekst og på jakt etter de rette folka! Er du klar for en utfordring?

Informasjon om stillingen

Tripletex det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen søker etter nyutdannede innen informasjons -og datateknologi, samt innen database og sikkerhet. Er dette deg?

I Produkt & Utviklingsavdelingen jobber vi hver eneste dag med å forenkle hverdagen til våre kunder. Vi jobber alle i tverrfaglige produktteam, har et høyt tempo og stor frihet i arbeidshverdagen vår. Alle team leverer kontinuerlig verdi i produksjon og jobber med utfordrende, og spennende problemstillinger. Avdelingen er desidert vår største med over 90 personer(!), i kryssfunksjonelle team - som har ansvar for sitt eget fagområde i Tripletex. Med andre ord er mulighetsrommet stort og rom for å ta ansvar tilstede fra dag én!

Teknologiene du vil jobbe med:

Tripletex jobber med en moderne stack og kort forklart vil noen av teknologiene du vil komme i kontakt med være Java, React, React Native, HTML, CSS, JavaScript, Docker og Git. Tripletex lever i skyen og med dette innebærer mange spennende muligheter i fremtiden.

Du trenger ikke være en “ekspert” på alt dette da du hos oss vil få muligheten til å bygge på dine styrker og ikke minst utvikle deg faglig. Hos oss vil du få muligheten til å kode fra første dag, samtidig som du vil ha god støtte fra dine kolleger rundt deg. Din mentor vil være teamet ditt da vi tror på små, agile team og learning-by-doing!

Våre verdier:

Hos Tripletex vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av folk med ulik senioritet - noen har nettopp startet, mens andre vært hos oss i flere år. Vi lever etter verdiene våre; Glede, Tillit og Driv.

Glede:

Vi i Tripletex er opptatt av å ha det gøy på jobb. Hos oss får du muligheten til å utvikle produkter som forenkler hverdagen til norske bedrifter. Du får muligheten til å leke deg med idéer, samt dele din lidenskap for utvikling sammen med dine kolleger.

Tillit:

Som utvikler hos Tripletex vil du få tillit fra dag én. Det er muligheter for å ta ansvar og muligheten til å forme din egen arbeidshverdag. Vi tror på prøving og feiling, og at din interesse for personlig og faglig utvikling alltid er til stede.

Driv:

Sist, men ikke minst er vi en gjeng med engasjerte mennesker, som ser på enhver utfordring som en mulighet til å vokse. Din utvikling og karrierevei står i sentrum!

Høres ikke dette kult ut? Da vil vi snakke med deg!

Hvorfor velge Tripletex?

  • Profesjonelle og gode kollegaer
  • Stor påvirkningskraft på vår teknologiske plattform
  • Bra arbeidsmiljø med fokus på å ha det gøy på jobb
  • Muligheten til å bygge egen karriere i tråd med dine ambisjoner


Vi ønsker å være ledende på teknologi og benytte oss av moderne verktøy, og metoder. Hos oss vil du få frihet og mulighet til å teste ut nye ideer, og utvikle deg i rollen din. I Tripletex kan du være deg selv og du vil bli sett, og hørt. Vi liker høyt tempo, korte beslutningsprosesser og vi elsker å lære av våre feil. Vi har høye ambisjoner og gjennom continuous improvement, og continuous deploy fornyer vi oss hele tiden. Vi lytter til hverandre og drodler gjerne nye ideer eller tanker, som kan være med på å gjøre vårt system enda bedre. Vi har et sterkt fagmiljø, er opptatt av delingskultur og samarbeider på tvers av team for å oppnå gode, og kreative løsninger. Høres ikke dette spennende ut?

Annen informasjon:

  • Oppstart: August 2022. Vi venter på deg med rett innstilling og motivasjon!
  • Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil vurdere kandidater fortløpende og ta ned annonsen når vi har funnet de rette kandidatene.

Informasjon om bedriften

Tripletex er et komplett, meget bra og skybasert økonomisystem. I dag har vi over 60 000 bedrifter som kunder og over 200 000 månedlige brukere. Tripletex er født i skyen, og fokuset ligger på smarte løsninger, gode APIer og automatisering. På denne måten får brukerne muligheten til å gjøre store deler av regnskapsarbeidet selv og får en enklere hverdag. Dette forbedrer overlevelsesmulighetene til små oppstartsbedrifter betraktelig. Tripletex startet som et start-up i Norge og i dag er vi om lag 200 entusiastiske medarbeidere på vårt kontor i Oslo - som fortsetter å vokse!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen