Vi søker utvikler med kompetanse innen objektorientert programmering

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I Sportradar er vi opptatt av kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere. Vi jobber innenfor det nyeste av teknologi og programvareutvikling og leverer fremtidens løsninger! Vi søker nå en javautvikler som skal være med å styrke vårt team i et voksende marked!

Informasjon om stillingen

Som Javautvikler vil du delta i å utvikle kjernesystemene til Sportradars tjenester. Du vil som javautvikler hos oss ta del i vårt backend-team som omfatter innsamling og aggregering av data, generering av sannsynligheter, levering av data til kunder og avansert overvåkning av våre tjenester.

Du vil jobbe med fremtidens løsninger i krysset mellom sports-, media- og betting- industrien. Hos oss vil du kunne delta i systemarkitekturens design, utvikling, integreringstesting og validering. Du får stor grad av frihet og ansvar med støtte fra våre mest erfarne utviklere og systemarkitekter. Vårt miljø beskrives som inspirerende og du får frie tøyler til å være kreativ og vil i stor grad styre din egen hverdag.

Hvorfor jobbe hos Sportradar Trondheim

Arbeidsmiljø
Vi tilbyr et åpent, levende og sosialt arbeidsmiljø bestående flotte medarbeidere fra 20 nasjonaliteter. Vi er dyktige på å ta imot nye medarbeidere, enten du er junior eller senior. Hos oss vil du få en tilpasset opplæringsplan, hvor du selvfølgelig får delta i utviklingsprosessene fra dag en. Du vil inngå i et team hvor du vil få tildelt en mentor som jobber i samme Squad. I din Tribe vil du jobbe med 6-10 stk. som jobber innen samme produktområde. Du vil få on the job-training, E-learning og annen kursing tilpasset din kompetanse.

Hos er det fokus på at våre medarbeidere skal trives og tilbyr derfor en rekke aktiviteter som forskjellige sportslige og sosiale aktiviteter.

Training og Hackatons
Sportradar dekker alt du trenger for å utvikle ferdighetssettet ditt: konferanser, trening og mer. To timer i uken kan du bruke tid på dine egne prosjekter. I tillegg arrangerer vi Sportradar ShipIt (inspirert av Atlassian ShipIt) to ganger i året, der vi bygger alt vi tror vil skape verdi: sosialt eller kommersielt. Vi organiserer interne hackathons som fokuserer på å løse spesifikke forretningssaker.

Hos oss finner du et stort inhousemiljø hvor vi deler kompetanse på tvers av teamene. Det er muligheter for å bytte team for å få nye utfordrende oppgaver, eller utvikle deg faglig ved å spesialisere deg på et felt.

Vår teknologi
Trondheimskontoret er involvert i nesten alle av Sportradar sine produkter. Vi vedlikeholder alt av live- data og odds-systemer og har en nøkkelrolle i vårt videotilbud. Våre utviklere programmerer hovedsakelig i Java og JavaScript, i tillegg til PHP, C ++ og flere andre språk og verktøy som bl.a. Kotlin, GraphQL, AWS, Kubernetes og MySQL. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre ansattes kompetanse og ta i bruk ny og moderne teknologi.

Les mer om Trondheimskontoret her

Vi søker deg som

  • Gode ferdigheter innen objektorientert programmering, fortrinnsvis Java og kan vise til minst 2 års arbeidserfaring
  • Har relevant utdanning på min. bachelornivå
  • Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdanning
  • Har gode kommunikasjonsevner på engelsk


Det er viktig hvilken kompetanse du har, men vel så viktig er det hvem du er som person. Hos Sportradar vil du jobbe i team så det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner og ønsker å være en teamspiller. Du er ivrig og tar i et tak, og har ikke noe problem med å ta initiativ om du ser at noe kan gjøres annerledes eller effektiviseres. Du er sulten på å lære og har en positiv holdning. Kjenner du deg igjen i dette? Da ønsker vi å bli bedre kjent med deg!

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Send din søknad snarest! Vi vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktig kandidat. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Sportradar har en unik posisjon i sports, media- og betting industrien. Fra starten på NTNU i år 2000, har vi vokst til verdens ledende leverandør av sportsdata og digitalt innhold til media, forbund og spillselskap. Vi lever av å skape glede ved å distribuere idrettsprestasjoner i sanntid.

I Norge er vi mer enn 160 utviklere og annet teknisk personell. Vi har ansatte fra mer enn 20 forskjellige land og samarbeider tett med andre kontorer i Europa, Asia og USA.

Vi har moderne lokaler sentralt i Trondheim og Oslo, og har også lagt til rette for hjemmekontor når det er hensiktsmessig.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen