Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Norconsult søker sitt neste support-talent!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Sandvika
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for IT og service? Som supportkonsulent hos Norconsult vil du bli en del av et faglig sterkt team, få en bratt læringskurve og muligheten til å bryne deg på en rekke spennende teknologier!

Informasjon om stillingen

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. De er en pådriver for bærekraftige og kreative løsninger, og nå trenger de deg til å yte god internsupport! Hos Norconsult vil du få muligheten til å jobbe med den seneste Microsoft-teknologien og bli en viktig brikke i konsernets IT-avdeling. Du vil raskt få stort ansvar og påvirkningskraft. I tillegg vil du bli en del av et sterkt fagmiljø og utfordres innen komplekse IT problemer.

Hva vil du få jobbe med?

 • Generell IT-support / brukerstøtte via saksbehandlingssystem, telefon og direkte
 • Feilsøking og retting av hardware (PC/dokkingstasjoner/skjermer/printere/møterom) og software-relaterte problemer
 • Noe arbeid i forbindelse med Azure, Windows Server, Active Directory
 • Noe arbeid med brukeradministrasjon og overvåking av systemer
 • Installasjon og reinstallasjon av PCer

HVORFOR NORCONSULT?

 • Du vil bli en del av et godt team med hyggelige kollegaer
 • Du vil få god opplæring og oppfølging
 • Du vil få en variert arbeidshverdag
 • Du vil få muligheten til å utfordres tekniskt

Er det deg vi ser etter?

 • Du har erfaring fra tilsvarende jobb og gjerne fullført utdannelse innen IT
 • Du kan løse problemstillinger på en rask, effektiv og serviceorientert måte
 • Du har god kjennskap til Windows OS og Microsoft 365
 • Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Etter avtale
 • Lengde på oppdraget: 6 måneder, med gode muligheter for forlengelse
 • Sted: Oslo, Sandvika


Kontaktinformasjon: denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Norconsult. Du vil bli ansatt hos Academic Work, og alle spørsmål angående prosessen skal sendes til Academic Work. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

Informasjon om Norconsult

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. De er en pådriver for bærekraftige og kreative løsninger når de utvikler morgendagens samfunn og heldigitale leveranser er deres førstevalg.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen