Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Volue vokser til å bli en ledende teknologileverandør for det grønne skiftet i Europa, og søker med det nye og kompetente ressurser til markedsteamet!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.09.2021
Gå til søknadsskjema

For å styrke markedsteamet vårt søker vi nå etter flere roller innen markedsføring. Er du vår nye Marketing Operations Manager? 
 
Vi er på en reise du vil få ta del i gjennom å jobbe på tvers av alle Volue sine produktfamilier. Du vil lede markedsteamet, og rapportere direkte til Head of Marketing. Sammen med teamet er du ansvarlig for å vise vei for markedsstrategien, samt å være en pådriver for å nå konkrete mål. Du trives godt i en rolle hvor du både kan være hands-on, samt ha et overordnet blikk. Du må kunne identifisere vekstpotensial og legge til rette for god kundedialog sammen med salgs- og produktteamene samt resten av markedsføringsteamet. 
 
For å lykkes i rollen må du ha strategiske evner og høy gjennomføringskraft. Du må utvikle og utnytte potensialet som ligger i mulighetene. I tillegg har du god kjennskap til digitale verktøy og systemer, og hvordan du kan bruke disse best mulig.   
 
Arbeidsoppgaver 

 • Identifisere vekstpotensialer og mulighetene knyttet til disse 
 • Forbedre allerede gode markedsstrategier og prosesser 
 • Koordinere, planlegge og gjennomføre events sammen med øvrig markedsteam 
 • Legge grunnlaget for god kundedialog og riktig kundereise

 
 
Hvem er du? 

 • Mastergrad innen business, markedsføring eller kommunikasjon, relevant arbeidserfaring kan kompensere for eventuelt manglende utdanning 
 • 7+ år som prosjektleder eller markedsfører 
 • Du er en do’er som setter deg klare og strategiske mål, og sørger for å nå de 
 • Du ser det store bildet, men er også kapabel til å zoome inn på mikronivå 
 • Du har gode samarbeidsegenskaper, og liker best når man kan jobbe sammen for å nå målene man setter 
 • Du har en god produktforståelse, og evner å gjøre de vanskelige oppgavene enkle 
 • Svært gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk og engelsk 
 • Du er en relasjonsbygger som trives i et internasjonalt miljø 

 
Vi tilbyr 

 • En spennende stilling i et veletablert selskap 
 • Gode utviklings- og karrieremuligheter 
 • En god og sosial arbeidsplass hvor vi heier på din suksess 
 • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver 

Det oppfordres til å skrive søknadsbrevet på engelsk!
 

Om arbeidsgiveren

Volue er et børsnotert selskap som fyller et hull i markedet ved å tilby teknologi og kompetanse som gjør det mulig å erstatte fossile energikilder med fornybare, samt redusere utslippene fra fossile kilder. Gjennom digitale plattformer og innovative løsninger leverer Volue tjenester som er kritiske for samfunnet for en renere, bedre og mer lønnsom fremtid.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen