Vi søker Sales Development Representative til LAFT

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du det som skal til for å bli et salgstalent? Vil du jobbe i et selskap som er en ledende leverandør av software for eiendomsforvaltning? Vi søker deg som vil utvikle deg og vokse sammen med oss!

Informasjon om stillingen

LAFT er et selskap på en sterk vekstreise, med innovativ teknologi som opererer i en bransje hvor det er stor satsningsvilje og fokus på videre ambisjoner i markedet.

De trenger nå noen som kan ta ansvar for å generere leads til deres salgstrakt. Din hovedoppgave vil være leadsourcing, og du vil få ansvar for egen portefølje og eget budsjett. Du får mulighet til å bli en del av en unik, kreativ start-up kultur som er inkluderende og ambisiøs. Stillingen vil også gi gode muligheter for selvutvikling, da man jobber i et team med flat struktur og alle spiller en like viktig rolle i selskapet. Stillingen er nyopprettet, og du vil få mulighet til å lære hvordan en salgsprosess ser ut, men også være med på å påvirke utviklingen av prosessen.

Som SDR vil du spille en viktig rolle i hvordan selskapet videreutvikler sin utgående (outbound) salgsaktivitet, sammen med resten av selskapets salgs- og markedsavdeling. Du vil bli en del av et ungt, uformelt miljø hvor du får muligheten til å samarbeide på tvers av avdelinger og ta aktivt del i beslutningsprosesser.

Bli bedre kjent med Laft-familien, og ikke minst deres kontorhund Stella, her!

Hvorfor jobbe i Laft?

 • Bli med på en reise i et hurtigvoksende selskap med høye ambisjoner
 • Mulighet til å vokse med selskapet og utvikle deg internt
 • Trivelige kollegaer og veldig godt arbeidsmiljø
 • Hyggelig kontor helt sentralt i Oslo

Arbeidsoppgaver

I stillings som SDR vil du blant annet:

 • Jobbe tett med selskapets account managers og marketing manager
 • Ha ansvar for din egen portefølje og budsjett
 • Være første kontaktledd for potensielle kunder av LAFT.io
 • Svare på innkommende forespørsler og følge opp de som er lovende
 • Være en hyggelig ambassadør for selskapet

Vi søker deg som

 • Liker å lære deg nye ting, og gjør det gjerne ganske kjapt
 • Evner å sette deg inn i kundens problemer og behov
 • Er flink til å kommunisere muntlig og skriftlig
 • Liker høyt aktivitetsnivå og tilfører mye positiv energi

Det er også helt topp (men ikke et krav) om du har:

 • Erfaring fra et oppstartsselskap, eller B2B SaaS selskap
 • Salgserfaring
 • Erfaring og kunnskap om prosesshåndtering
 • En genuin interesse for teknologi og mennesker


Vi ser etter deg som tar initiativ til å fremme nye løsninger og forbedringspotensial du ser er nødvendig for å lykkes både individuelt og som team. Det er i tillegg viktig at du er resultatorientert og du at evner å jobbe selvstendig ved å drive egne oppgaver fremover. Høres dette ut som deg? Vi gleder oss til å motta din søknad!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse hos Laft
 • Plassering: Badstugata 7, 0183 Oslo


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Laft. Du vil bli ansatt i Laft. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Laft er en ledende leverandør av software for eiendomsforvaltning, og en sentral del av Norges proptech-miljø. Vi er et SaaS-selskap med tech- og eiendomseksperter dedikert til å utvikle løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen for våre kunder. Vi mener det er en smartere måte å forvalte eiendommer på gjennom datadrevet innsikt. Vår tilnærming er å kontinuerlig utfordre oss selv til å tenke utenfor boksen for å komme frem til de beste løsningene, som vil bidra til våre kunders suksess. Selskapet leverer tjenester til ca. 200 kunder som har over 50.000 bygg i sine porteføljer.

LAFT - Property Management, made smarterVennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen