Key Account Manager søkes til Vitec Megler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Kan du tenke deg en kommersiell og fleksibel rolle med varierte og spennende arbeidsoppgaver? Vil du jobbe hos bransjens ledende systemleverandør innen eiendom, næring og prosjektmegling?

Informasjon om stillingen

I rollen som Key Account Manager hos Vitec Megler vil du tre inn i salgsavdelingen hvor du vil ha ansvaret for storkunde i selskapet. Du vil samtidig ha tett samarbeid med både salg- og utviklingsavdelingene for å sikre leveransene til kundene.

KAM rollen er bindeleddet mellom kundene og Vitec Megler i deres leveranse av fagsystemet Next. Oppgaven blir å bygge gode, langsiktige relasjoner basert på gjensidig nytteverdi. Du vil inngå i et team som sammen planlegger og gjennomfører bearbeidingen av markedet ut fra vedtatte budsjetter. Som KAM vil du ha flere hatter, både som rådgiver, prosjektleder og forvalter av avtalen. Derfor er det viktig at du har et helhetsperspektiv for å sikre proaktivt arbeid mot kundene og bedriften.

Dette sier salgssjefen om å jobbe i Vitec Megler; "å ha ansvaret for majoriteten av markedets meglere og de aller største aktørene innen bransjen gjør meg både stolt og ydmyk. Da er det en stor trygghet å vite at vi leverer markedets beste og mest moderne fag-kjernesystem. Organisasjonen vår består av erfarne og meget kompetente ansatte som sikrer at vi lykkes med å holde høy kvalitet på det vi leverer. Dette resulterer i fornøyde kunder!"

Arbeidsoppgaver

 • Forvaltning av kunderelasjoner og tilhørende avtaleforhold
 • Fasilitering og deltagelse i div møtevirksomhet på operasjonelt, taktisk og strategisk nivå
 • Sikre god informasjonsflyt mellom kunde og Vitec Megler
 • Mersalg, forhandling samt kommersiell forvaltning

Vi søker deg som

 • Har en utdanningsbakgrunn innen eiendom, jurist eller økonomi
 • Har minst 2-3 års erfaring som prosjektleder, jurist eller KAM med storkunde-ansvar
 • Har et proaktivt og strategisk tankesett
 • Er god til å finne løsninger og inngå kompromisser
 • Er en teamplayer som jobber transparent
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i både norsk og engelsk skriftlig og muntlig


Som en Key Account Manager ser vi at du er løsningsorientert og handler proaktivt når problemer oppstår. Du er relasjonsskapende, og evner å opprettholde samt styrke relasjonen til kundene. Du samarbeider godt i team og inkluderer de partene du anser som nødvendig for å komme deg videre med en oppgave. Til slutt mener vi at du er forretningsorientert og skaper muligheter som er gunstige både for egen organisasjon og kundens.

Annen informasjon

 • Startdato: Etter avtale, okt21/jan22
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Stillingsomfang: 100% fast stilling
 • Arbeidssted: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vitec Megler har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Vitec Megler AS er en del av det børsnoterte, svenske selskapet Vitec Software Group AB. Vi er en betydelig aktør innen saksbehandlingssystem til eiendomsmeglere. Vi har gjennom høy kompetanse på programvareutvikling og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere. Løsningene forenkler og effektiviserer hverdagen for eiendomsmeglere over hele landet.

Vi er i dag 40 ansatte, med kontor sentralt plassert i Posthuset ved Oslo Sentralstasjon. Sammen med vår svenske søsterorganisasjon er vi ca 80 medarbeidere som jobber med programvareutvikling og leveranser for eiendomsmegling. Vitec har om lag 100 ansatte i Norge, og Vitec Software Group har mer enn 1000 ansatte totalt.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen