Nyutdannet våren 2022 og ønsker en kickstart på karrieren din i et anerkjent selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du bli en del av et innovativt fagmiljø med fokus på fremtidens teknologi? Har du interesse for koding, arkitektur og avanserte algoritmer? Inmeta Consulting vokser og søker nå etter flere utviklere på laget med oppstart høsten 2022!

Informasjon om stillingen

Inmeta Consulting ser i samarbeid med Academic Work etter deg som er nyutdannet våren 2022 og som har interesse for å lære deg å bygge moderne systemer med enten Java- eller Microsoft-stacken. Inmeta Consulting brenner for den gode og solide brukeropplevelsen og har bygget robuste fagmiljøer som jobber rendyrket med innovative løsninger basert på open source-teknologi - Java eller Microsoft. Hos Inmeta Consulting vil erfarne kolleger lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen. Med bakgrunn i at man tidligere har lykkes med sine onboardingprogram søker vi nå etter seks nye talenter som skal utvikles gjennom denne modellen.

Du vil starte med et teknisk onboardingprogram som involverer et internt prosjekt, der du vil få jobbe smidig med estimering, kundeforespørsler, design, database og masse ulik teknologi som Microsoft.NET, Java, Kotlin, Angular, React og Cloud-teknologi. Dette gir deg den ultimate starten på karrieren med fokus på at du får utvikle deg selv videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Etter opplæringsperioden vil du være klar for spennende kundeprosjekter i rollen som systemutvikler-konsulent. Du vil få kombinere fagfordypninger, kurs og utfordrende prosjekter.

Arbeidsoppgaver

Du får muligheten til å jobbe på de nyeste plattformene, med fokus på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet. Du vil utvikle komponenter og løsninger både for online og on-premise, og benytte moderne brukergrensesnitt.

Som systemutvikler hos Inmeta Consulting vil du altså få kjenne på alle steg i utviklingsprosessen. Dette innebærer blant annet å:

 • Utvikling av systemer fra scratch
 • Lage brukervennlige løsninger
 • Integrere nye funksjonaliteter inn i eksisterende system
 • Designe løsninger, finne forretningsmuligheter og bidra med innsalg


Du får utvikle dine skills i HTML, CSS og Javascript, i tillegg til rammeverk som React og Angular. I tillegg får du lære mer om databaser og bli bedre kjent med teknologier som .NET, C#, Java og Kotlin.

Vi søker deg som

For å trives i denne rollen må du like algoritmer, arkitektur og utvikling. Du bør være nysgjerrig på et bredt spekter av teknologier, og du kan enkelt vise til konkrete eksempler av egne prosjekter. Du viser i tillegg til:

 • Fullført relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå
 • Stort engasjement og lidenskap for programmering
 • Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet
 • Å beherske norsk som språk, både skriftlig og muntlig


Som person er du svært ansvarsfull og evner å drive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du tar initiativ og er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Ikke minst trives du med utstrakt kundedialog og er relasjonsskapende av natur.

Hos Inmeta Consulting vil du få jobbe på spennende prosjekter i tett samarbeid med gode kolleger. Du kan forvente en bratt læringskurve, med god støtte og tilpasset opplæringsperiode.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Fortløpende
 • Oppstart: August 2022
 • Sted: Nydalen, Oslo


Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrift. Vi vil vurdere søknader fortløpende og annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Vi anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig!

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta Consulting.

Informasjon om bedriften

Inmeta Consulting er et norsk IT-konsulentselskap med 200 ansatte, og kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen IT, og har fokus på å gjøre det kompliserte lettforståelig. Hos oss er teamleveranser og akselerert læring i fokus – hvor innsatsfaktorene er teamet, deg og din kompetanse. Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger. Vi er Norgesledende innen maskinlæring og kunstig intelligens, og vil ha flere med på utviklingen av teknologi vi skaper fremover. Vi tilbyr deg en kultur der du vil bli «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø. Hos oss tilbyr vi deg konkurransedyktige betingelser, utfordrende og meningsfylte oppdrag, og sterkt fokus på faglig og personlig utvikling. I tillegg til at vi brenner for det vi gjør, er vi kjent for å ha et meget godt arbeidsmiljø.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen