Vil du bli bedre som utvikler samtidig som du får gjøre andres liv bedre?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trollåsen, Akershus
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere og ønsker en jobb hvor DIN stemme blir hørt? Askin søker nå en junior-utvikler som ønsker å utvikle seg selv og brenner for å gi mennesker økt livskvalitet. Ta steget og søk i dag på en jobb som gir deg faglig og personlig utvikling!

Informasjon om stillingen

Askin er et spennende og nytenkende helseselskap som tilbyr digitale hudlegetjenester. Visjonen til Askin er å gi bedre helsetjenester til flere mennesker og bidra til mer effektiv bruk av samfunnets økonomiske midler. Har du hudplager sender du raskt bilder til Askin og får hjelp av hudspesialister innen 24 timer. Askin har 16 hudleger i sin stab som alle er spesialister på ulike hudplager. Om du er opptatt av ny teknologi og varierte arbeidsoppgaver samtidig som du setter medmenneskelighet høyt er du rett person for Askin.

Som utvikler i Askin vil du få jobbe tett med CTO i selskapet, som med sin lange erfaring og brede kompetanse vil gjøre sitt ytterste for å utvikle deg faglig. Du vil få muligheten til å påvirke selskapets videre vekst og sette tydelige preg på prosjekter du jobber med. Du vil bli gitt ansvar ved ønske om dette, og gode muligheter for å stige i gradene internt og sette ditt preg på selskapet. Samtidig vil du også få innblikk i og samarbeide med legespesialister. Dine oppgaver vil være å videreutvikle og forbedre det eksisterende økosystemet, nettside og app, samtidig som du vil få delta i spennende sideprosjekter og forskningsprosjekter.

Allerede nysgjerrig? Meld din interesse eller kom med spørsmål her

Som ny kollega i Askin får du

 • Svært konkurransedyktige betingelser
 • Muligheter for finansiert videreutdanning (mastergrad, kurs, seminarer)
 • Delta i spennende forskningsprosjekter
 • En mentor med enorm erfaring og vilje til å lære bort
 • Flotte store lokaler med rabattert treningssenter og fresh kantine rett utenfor Oslo (15 minutter fra Oslo S)
 • Utgjøre en forskjell i andre menneskers liv
 • Bli med i et selskap som skal vokse raskt fremover
 • En tydelig stemme internt og personlige utviklingsmuligheter i fokus

Vi søker deg som har

 • Kjennskap til webutvikling med Javascript og Node.js
 • Relevant høyere utdanning (erfaring kan kompensere for manglende utdanning)
 • Et tydelig ønske om å forbedre andre menneskers livskvalitet
 • Kjennskap til databaser og skytjenester er en fordel
 • Kjennskap til apputvikling en fordel
 • Evne til å håndtere flere baller i luften samtidig
 • En drive og et ønske om å bli god i faget ditt, og på sikt kunne bli en lederskikkelse
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og/eller engelsk

Som person er du

 • Samarbeidsvillig
 • Utholdende
 • Ansvarsfull
 • Strukturert

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale.
 • Sted: Trollåsen, Kolbotn.
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Askin.


Askin er et digitalt helseselskap som spesialiserer seg på teledermatologi. Askin ble startet i 2016 og med et stort team bestående av mange av landets fremste legespesialister innen hudsykdommer, ønsket vi å tilgjengeliggjøre denne spesialistkompetansen for flere pasienter på en rask og effektiv måte. Dermed satte vi i gang utviklingen av en moderne og sikker digital plattform for konsultasjon hos hudspesialist.

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Askin. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen