Har du nylig fullført dine IT-studier og er klar for å kickstarte din utviklerkarriere?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Hos Monner Crowd vil du jobbe tett sammen med et lite team av kompetente kolleger som vil støtte deg i din videreutvikling. Under veiledning fra både CTO og kolleger vil du få tid og mulighet til å vokse, men også ta ansvar for både mindre og større oppgaver innad i selskapet. Høres dette ut som noe for deg? Søk i dag!

Informasjon om stillingen

Som fullstack-utvikler i Monner Crowd vil du bli en del av et lite team bestående av utviklere og designere. Per i dag jobber de med PostgreSQL i bunn, og teknologier som Java, Kotlin, Javascript, HTML og CSS, hvor hele plattformen driftes i AWS. Her vil du blant annet jobbe med brukeropplevelse og sluttbrukeropplevelse, og være med å utvikle, forvalte og drifte Monner Crowds egenutviklede plattform for crowdfunding. Med god støtte fra dine kolleger får du et godt grunnlag for læring og utvikling i rollen! Arbeidsdagen består av mange forskjellige oppgaver hvor du får brynet deg på hele stacken, i flere dimensjoner. I samarbeid på tvers av fagområder vil du identifisere behov, planlegge, utvikle, teste og produksjonssette nødvendige løsninger.

Les mer om hva crowdfunding faktisk er her!

Hvorfor jobbe i Monner Crowd?

 • Selvutviklet plattform, som gjør at dere som utviklere selv bestemmer hvilke løsninger dere finner best og hvordan de skal implementeres
 • Gode utviklingsmuligheter hvor man raskt får mye tillit og ansvar
 • Konkurransedyktig lønn
 • Varierte arbeidsoppgaver, da du kommer til å jobbe med både databaser, backend- og frontendutvikling
 • Det du har lyst til å lære deg får du tid til å lære deg, i form av kurs, konferanser eller lignende. Det har blant annet blitt foreslått felles deltakelse på JavaZone og onlinekurs i Kotlin, som man får dekket og får gjennomført i arbeidstid
 • Sosiale sammenkomster, som for eksempel fredagspils eller andre aktiviter sammen med hyggelige kolleger på tvers av fagområder
 • Årlig deltakelse på JavaZone sammen med engasjerte kolleger
 • Fine kontorer i Kongens gate, midt i Oslo sentrum
 • Mulighet til å kombinere hjemmekontor og jobb på kontoret
 • Lån til ansattbetingelser via morselskapet SpareBank 1 SR-Bank

“Allerede etter et år i Monner Crowd, hvor jeg begynte etter endte studier, så har jeg lært utrolig mye! Jeg tror mye av grunnen til det handler om hvor lett det har vært å få tak i og kunne snakke med de forskjellige avdelingene.” Bror, utvikler i Monner Crowd


Sjekk ut videoen under, for et innblikk i Monner Crowds investeringsplattform og hva du som utvikler kommer til å jobbe med!

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innenfor informatikk/IT eller tilsvarende på bachelor/master-nivå med kjennskap til Javaplattformen
 • Har interesse for å jobbe med hele stacken
 • Forstår norsk på et grunnleggende ferdighetsnivå, både skriftlig og muntlig
 • Kjennskap til skytjenester vil bli ansett som en fordel


Vi ser etter deg som er modig og som kan ta tak i oppgaver du ikke er så kjent med fra før av, men som også tør å spørre om hjelp dersom du er usikker. Det er også viktig at du er samarbeidsvillig og du at evner å jobbe selvstendig ved å drive egne oppgaver fremover.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Bemanning 6 måneder, fast ansettelse i Academic Work
 • Sted: Kongens gate 12, 0153 Oslo


Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Monner Crowd. Du vil bli ansatt hos Academic Work, og alle spørsmål angående prosessen skal sendes til Academic Work. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

Informasjon om bedriften

Monner Crowd AS er et heleid datterselskap av SpareBank 1 SR-Bank ASA, som jobber med crowdfunding, også kalt lånebasert folkefinansiering. Monner er en digital plattform som setter penger i arbeid. Vi setter bedrifter med vekstambisjoner i direkte kontakt med investorer. Vi tilrettelegger for at folk som har tilgjengelig kapital, blir koblet direkte med bedrifter som trenger penger for å vokse. Vi utvikler også tjenester som gir ambisiøse oppstarts- og vekstselskaper kontroll over egen utvikling. Per dags dato består Monner Crowd AS av 15 ansatte, og holder til sentralt i flotte kontorer midt i Oslo sentrum.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen