SAP Retail Consultant

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med på en av de største digitale transformasjonene i retailsegmentet i Europa?

Vi i Elkjøp-konsernet er godt inne i en digital transformasjon der kundeatferd stadig er i rask endring og hvor krav til tekniske løsninger for effektiv detaljhandel øker. Vi ønsker nå å ansette en ny kollega til vårt SAP Team ansvarlig for Customer Delivery Services (CDS), primært for å styrke oss på systemleveranser rundt salg av kjøkken.

Elkjøp Nordic har et stort SAP-miljø og ligger langt fremme når det gjelder bruk av SAP sine løsninger for retail. Vi jobber med flere SAP systemer som ERP, CAR, TM, EM, EWM og F&R, i tillegg til flere egenutviklede applikasjoner i Neptune Planet 8 og Planet 9. Elkjøp sine to hovedlager (Nordisk Distribusjonssenter (NDC) i Jönköping, Sverige, og et dedikert for kjøkken i Brno, Tsjekkia) bruker Astro som WMS-system. Vi har i tillegg tatt i bruk ny teknologi og mikrotjenester i Azure for å møte nye krav fra interne og eksterne kunder.

Vi er nå i avslutningsfasen for et større retailprosjekt hvor vi tar i bruk SAP også i alle våre butikker i hele Norden sammen med vårt egenutviklede salgssystem og en helt ny nettplattform. Dette har medført tettere integrerte systemer som stiller høye krav på eksempelvis datakvalitet, oppetid og ytelse, men har også bidratt til å lage fleksible, skalerbare og fremtidsrettede løsninger som vi skal fortsette å bygge videre på.

Elkjøp har i dag flere spennende prosjekter på gang innenfor SAP. I denne rollen vil du hjelpe oss med å drive frem gode løsninger for våre kunder som kontinuerlig setter større krav til sømløse opplevelser i sanntid på tvers av interaksjonspunkter. Du må kunne arbeide frem konsepter og løsninger, gjennomføre endringer samt kunne drive support, feilsøking og feilretting.

For den rette personen vil det være gode muligheter for læring og utvikling. Du vil bli en del av et stort IT-miljø og en spennende arbeidsplass.

Nøkkelord vi håper du kjenner til er for eksempel SAP ECC, SAP ERP, SAP SD, SAP Retail, SAP TM, SAP CAR, SAP F&R, SAP EWM, SAP EM, Microsoft Azure, Microservices, Neptune Planet8 og Planet9.

Hos oss vil du arbeide med:

Kjøkken er et av våre satsningsområder hvor vi spesielt ønsker å styrke oss på systemsiden. Dette krever at du har god prosessforståelse og kan se for deg hvordan vi kan realisere kundens ønsker og behov gjennom teknologi og system. Som en del av IT CDS teamet vil du jobbe med utgående logistikk fokusert på kjøkkenleveranser, men også andre typer post- og hjemleveranser, ruteplaner, cross-dock-prosesser, mm.

I denne rollen vil du:

  • Fungere som intern SAP konsulent på SAP ERP (primært SAP SD/Retail)
  • Ha kontakt med interne og eksterne ressurser på tvers av avdelinger for å løse utfordringer og designe fremtidsrettede løsninger
  • Jobbe med feilretting og samtidig fokusere på videreutvikling av løsningene som benyttes for kjøkkensalg, men også innom andre deler av den utgående vareflyten i SAP
  • Bidra inn mot nødvendige endringer i Epoq Designer (Elkjøps webbaserte kjøkkentegneprogram) spesielt der vi har eller skal ha integrasjon med andre systemer
  • Må være villig til å dokumentere løsninger og forberede overlevering av endringer til drift


Vi ser for oss at du;

  • Har bachelor eller master innenfor relevant område (logistikk, informatikk, økonomi el.l)
  • Sitter på minimum 3 års erfaring med SAP som ERP-system
  • Har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på engelsk, i tillegg til å snakke flytende norsk, svensk eller dans

 

Du kan tenke utenfor boksen og se muligheter, men samtidig ha en forankring i de systemene vi har valgt i vår portefølje. Du må ha retailkunnskap, god systemforståelse primært for SAP Retail/SD og generelt god forståelse for logistikkprosesser. Har du i tillegg erfaring med SAP TM eller andre systemer for transport og hjemdistribusjon er det en fordel.

Vi ser etter deg som drives av å holde seg oppdatert på sitt fagområde (både forretning og SAP), og ser muligheter i ny teknologi. Du er løsningsorientert og kommuniserer godt med interne og eksterne parter. Vi ser det som viktig at du er en lagspiller, og er villig til å spille hverandre gode og dele kunnskap med resten av teamet og avdelingen. Du kan levere under stress og tidspress, og er vant med å jobbe både selvstendig, i prosjekter og i ulike team. 

Hos Elkjøp er det et uformelt og inkluderende miljø, med stort rom for personlig og faglig utvikling! Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Hos oss vil du bli tatt imot i helt nye og moderne kontorbygg i hjertet av Nydalen.Du vil få muligheten til å jobbe i et av Nordens ledende selskaper innen salg av forbrukerelektronikk. Hos Elkjøp har vi konkurransedyktige betingelser med gode personalrabatter. Vi har god firmahelsetjeneste og helseforsikring, samt bonus- og pensjonsordning.

Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering samt at vi foretar en bakgrunnssjekk på de vi tilbyr stillingen.Vi håper du finner denne rollen like spennende som oss, og vi ser frem til å lese søknaden og forhåpentligvis treffe deg for en samtale rundt denne muligheten.

Ønsker du mer informasjon rundt rollen er det bare å ta kontakt med Capus ved Anders Kihle på telefon 97 76 78 16 eller anders.kihle@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for nesten 50 milliarder NOK i regnskapsåret 2020/21. Alle de +400 varehusene i Norden får i all hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jo¨nko¨ping på° over 110.000 m2.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da – som nå – ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber mer enn 10 000 medarbeidere mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene og har en markedsandel på over 25 prosent i alle nordiske land.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Nordic AS is the Nordic region’s largest retail company in consumer electronics and electrical household appliances, with sales of nearly NOK 50 billion in the financial year 2020/21. The group has retail operations in Norway, Sweden, Denmark, Finland, Iceland and the Faroe Islands. All the 400+ stores in the Nordic region mainly receive their supply of goods from the group’s own distribution center in Jönköping.

Elkjøp is highly adoptive to new technologies with many highly competent colleagues within both business and IS functions. We are in the middle of our “all in cloud”-transformation where we are changing our architecture and replacing many of our systems and applications.
Over the course of three years we will make massive investments in new technology and move to the cloud for all parts of the business. Change is happening on all levels, all the way from store systems and online to logistics and supply chain. We are a very fast-moving company with strong performance culture. That great culture is the main reason why we are number one within consumer electronics in the Nordics.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen