Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å planlegge framtidas sykehus?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.10.2021
Gå til søknadsskjema
Sykehusbygg er en fremoverlent arbeidsplass bestående av kompetente og profesjonelle medarbeidere med høyt samfunnsengasjement.
Sykehusbygg HF planlegger og leder gjennomføringen av byggeprosjektene på vegne av helseforetakene i Norge, og nå har vi behov for flere dedikerte og samfunnsengasjerte kollegaer!
Sykehusbygg HF er spesialisthelsetjenestens kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging, og eies av landets fire regionale helseforetak.
Sykehus-Norge består av ca. 5 millioner kvadratmeter, og med de prosjektene som nå er under planlegging og bygging blir det ytterligere 1 million kvadratmeter til en verdi på 80 - 100 milliarder kroner.Vil du være med å lede teknologileveranser til nye sykehus?

Sykehusbygg søker nå etter en erfaren prosjektleder/konsulent innen IKT som vil ha en sentral rolle i planleggingen av IKT-løsninger til nye sykehus, i tett samarbeid med helseforetakene, entreprenører i byggeprosjektet samt med regionale IKT-enheter.
Stillingen rapporterer til Seksjonsleder spesialfag Eva Kvål.


Ansvarsområder og arbeidsoppgaver du skal løse:
 • Planlegge hvilke IKT leveranser som skal innføres i nye sykehusbygg
 • Bidra i tidligfasen i sykehusbyggeprosjekter med bl.a. utarbeidelse av hovedprogram
 • Lede arbeidet med IKT-leveransene til de er testet, innført og tatt i bruk
 • Koordinere IKT-leveranser i henhold til fastsatte rammer, planer og sentrale milepæler, slik at interne og eksterne grensesnitt ivaretas


Kvalifikasjoner vi gjerne ser du har:
 • Ønskelig med erfaring fra tilsvarende funksjoner og gjennomføring av komplekse IKT-prosjekter
 • Relevant høyere utdanning. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Kan vise til gode resultater


Vi legger vekt på dine personlige egenskaper
 • Evne til å arbeide systematisk og målrettet
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Leveransedyktighet
 • Effektiv og pålitelig
 • Løsningsorientert
 • Lagspiller


Arbeidssted vil være i Oslo eller Trondheim.
Noe reisevirksomhet må påregnes.
Sykehusbygg har fleksibel arbeidstid, offentlig tjenestepensjon og tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.

Det er ønskelig med tiltredelse 01. februar 2022.


For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med:
Seksjonsleder spesialfag, Eva Kvål på telefon 413 099 05 eller
Fagansvarlig IKT, Tore Indreråk på telefon 950 313 13
Partner i rekrutteringsselskapet Capus Erling Lampe 991 60 110

Søknadsfrist: 30.09.2021

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen