Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker Backendutvikler som ønsker å jobbe med TV og strømmeløsninger

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Telia Play søker en dyktig, fremoverlent og nysgjerrig backendutvikler som ønsker å bli en del av Telia sin norske TV organisasjon. Vår jobb er å utvikle og drifte Telia Norge sin nye “in-house” utviklede TV og strømmeplattform. Greit å vite er at Telia Play tidligere het Get-TV så vi har mange års erfaring med både TV og strømmetjenester i Norge.


Hvorfor trenger vi deg?Vi jobber med å migrere våre kunder til en ny og moderne TV og strømmeløsning samtidig som vi har fokus på kontinuerlig videreutvikling av vår moderne “in-house” utviklede plattform. Utvikling av vår TV og strømmetjeneste blir utviklet for fremtiden og vil derfor aldri bli ansett som ferdigstilt. Vi er nysgjerrige på teknologi som kan gi oss et forsprang og ønsker å utnytte den beste teknologien i markedet.

 

Hver dag vil du ta del i leveranse av den beste mulige TV og strømmetjeneste til alle våre mer enn 1.8 millioner kunder i mer enn 500.000 husholdninger som daglig bruker en eller flere av våre tjenester. Vår plattform er tilgjengelig på den nye TV-boks løsningen Telia boX, en web klient som er tilgjengelig på https://teliaplay.no samt klienter tilgjengelig på tvOS/iOS og Android.

 

Vi er en motivert og dedikert gjeng som jobber med å levere neste generasjon TV og strømmeplattform til våre kunder og vi søker deg som vil være med å dele disse ambisjonene med oss. Du vil jobbe tett med et agilt team på 7 andre programvareutviklere. Vårt team er entusiastisk opptatt av ny teknologi og jobber hver dag for å skape mer verdi til våre kunder. TV plattform og API teamet er lite, men har en kritisk rolle i drift av vår plattform på AWS samt tilrettelegge for alle Telia Play appene og den seneste Android TV baserte Telia boX med APIer.

 

Vårt team har en viktig og utfordrende oppgave med å bygge en robust og stabil plattform som kan drifte hundretusener av samtidige brukere og vise film, sport og serier i krystallklar 4K bildekvalitet. Som du skjønner er dette en unik mulighet samt en enorm utfordring. Vi, gjengen, gleder oss hver dag på jobb til å løse disse utfordringer. 

 

Dine hovedoppgaver vil være å utvikle og vedlikeholde nye funksjoner på vår skyplattform som er driftet i AWS, komplekse støtte applikasjoner og TV klient APIer. Du vil jobbe tett med vårt TV utvikling og drifts team innenfor UX, Clients & CPE, Content & Metadata og Acquisition & Distribution.

 

Ansvarsområder

 

?    Delta i planlegging, design og implementering av programvare og løsninger for våre kunder

?    Skrive robust og god kode som er vedlikeholdbare og fleksible

?    Bidra i arkitektur beslutninger og teknologi valg.

?    Bidra i vår “security by design” kultur

?    Bidra i monitorering og drift av vår skyplattform.

 

Vi håper at du også har disse egenskapene:

 

?    Du er opptatt av produktutvikling

?    Du er opptatt av å lære, har evnen til å sette seg raskt inn i nye teknologier, og du liker å diskutere kode

?    Du vet hvordan du løser komplekse oppgaver og er ikke redd for å teste nye løsninger.

?    Du er selvgående, og trives med å samarbeide med både utviklere, designere og forretningssiden

?    Et stort pluss er at du liker å bruke strømmetjenester og å se masse spennende filmer og serier.

?    Du bør beherske godt både skriftlig og muntlig et skandinavisk språk i tillegg til gode ferdigheter skriftlig og muntlig på engelsk.

 

Hvem er vi på jakt etter?

Vi tror du har en Bachelor eller Master innen Informatikk eller tilsvarende. Vi tror også at du bør ha minimum 2 års erfaring, men vi vet at det er mange dyktige utviklere som kommer rett fra skolen.

 

Vi ser gjerne at du har erfaring med:

?    Amazon sin skyplattform AWS og “Infrastructure as Code” støtte verktøy slik som Terraform

?    Java 8+, Python 3 og Golang

?    Har du i tillegg driftserfaringer er det et stort pluss.

?    En bonus er hvis du har erfaring med å jobbe med video strømmetjenester og protokoller slik som DASH/HLS eller CMAF

 

Telia vil gi deg verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig - i et felleskap. Vi kan tilby deg din neste store mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg på Økern i Oslo. Vi respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber vi fleksibelt og kan tilby et bredt spekter med ansattgoder

 

Høres dette ut som noe for deg, ikke nøl med å melde din interesse! Det holder å sende inn din CV.

Telia Norge AS

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions. We’re empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen