Ønsker du en fremtid som Salesforce-konsulent? Vi utdanner deg på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker nå etter deltakere til AW Academy sitt Salesforce-program. Vi tilbyr deg en utfordrende, men spennende mulighet til å ta en intensivutdanning på 12 uker innen markedsledende CRM-plattform fra Salesforce. Etter fullført utdannelse vil du være garantert oppdrag ute hos en av våre samarbeidspartnere.

Informasjon om stillingen

“Jo mer jeg leste om AW Academy og deres pedagogiske visjon så skjønte jeg at en karriere innen IT ikke var umulig for meg likevel. Det ble derfor ganske raskt klart at et kurs gjennom AW Academy var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg”, Jon-Petter.

Salesforce er anerkjent som et av verdens mest innovative selskaper, og har blitt hyllet verden over for sine skytjenester og CRM-plattformer. Salesforce ble etablert i 1999 i Californa og har i dag konterer verden over, hvor mer enn 150 000 selskaper bruker skytjenestene deres. Som Salesforce-konsulent vil du jobbe i krysningspunktet mellom teknologi og forretning. Rollen innebærer å drive og delta i workshops for å forstå kundens behov, for å i etterkant bygge og tilpasse Salesforce-plattformen. Du vil hjelpe bedrifter på sin digitaliseringsreise med smarte forretningsløsninger, som effektiviserer prosesser. Du vil jobbe tett sammen med både IT-arkitekter og utviklere for å tilpasse plattformen, og utvikle superbrukere i hvordan man anvender plattformen på best mulig måte.

I rollen som Salesforce-konsulent vil egen kompetanseutvikling stå i fokus, som støttes opp av kontinuerlige sertifiseringer. Vårt intensive 12 ukers program vil gi deg den kjernekompetansen og kunnskapen som er etterspurt i både offentlig og privat sektor, og du vil etter endt utdanning være i stand til å jobbe innen flere områder knyttet til CRM og skytjenester.

Om utdanningen

AW Academy sin læringsform baseres på den pedagogiske modellen Accelerated Learning som fokuserer på praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Dette er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Gjennom AW Academy-utdanningen vil du få de viktigste ferdighetene, metodikken og kunnskapen for å kunne trives i dette spennende fagfeltet i mange år fremover.

I løpet av programmet blir du sertifisert i følgende:

 • Salesforce Certified Administrator
 • Sales Cloud Consultant
 • Marketing Cloud Administrator
 • Marketing Cloud Email Specialist

De siste to ukene av programmet vil du få jobbe med et sluttprosjekt. Her får du muligheten til å jobbe med spesifikke kundecaser, og spesialisere deg innen plattformen. Etter fullført utdanning er du sikret oppdrag gjennom Academic Work.

Våre samarbeidspartnere

I løpet av prosessen vil våre rekrutterere matche deg med det selskapet de anser som best egnet for deg, dette avgjøres etter intervju med Academic Work. Det kan potensielt bli hos følgende kunder:

Accenture løser utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør de med entusiasme, kunnskap, innsikt og teknologi. Accenture har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir de en verden av erfaringer å høste av. Selskapet holder seg alltid i forkant; de skaper endringer over alt. Accenture har i dag 40% kvinneandel blant sine 1000 ansatte, fordelt på 40 nasjonaliteter.

Merkle is a leading data-driven, technology-enabled performance marketing agency. We specialize in the creation and delivery of unique, personalized customer experiences that drive performance across all platforms and devices. We call this ‘people-based marketing’ and, with over 25 years’ experience, we are proud to be recognized as a global leader. A Salesforce Consulting Partner since 2004, Merkle helps brands deliver relevant digital marketing strategies, quickly launch and scale customer-centric eCommerce solutions, sell smarter, provide a greater level of customer service, and grow their businesses from anywhere.

Vi søker deg som

 • Har svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
 • Består samtlige innledende tester med fokus på evner og personlighet.
 • Har en sterk motivasjon og tydelig interesse for Salesforce og utdanningen.

Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på en persons evner, motivasjon og egenskaper. Vi er dermed på utkikk etter kandidater med riktige personlige egenskaper og kognitive evner som vi mener trengs for å lykkes. Vi ser etter deg som har gode kommunikasjonsferdigheter, logisk anlagt og problemløsende av natur, da dette er avgjørende for din gjennomføring av kurset. På bakgrunn av dette starter prosessen med innledende tester. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Videre vektlegger vi personlige egenskaper som å være forretningsorientert, nøyaktig, samarbeidsvillig og løsningsorientert.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 17.01.22, og undervisningen vil foregå både digitalt og fysisk, hvor det vil være daglig fysisk oppmøte på Campus i Nydalen, Oslo. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag fra klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lån- og stipendordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 16.12.21
 • Individuelle forstudier: 17.12.21-16.01.22, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart: 17.01.22
 • Eksamen/Graduation: 22.04.22
 • Første arbeidsdag hos kunde: 25.04.22


Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en avklaringssamtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene kan fylles opp fortløpende.

Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene” til høyre på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene løpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?


AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag! Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen