Markedskoordinator søkes til ROCKWOOL!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du sterk interesse for sosiale medier og kommunikasjon på nett? Er du i tillegg på utkikk etter en relevant deltidsjobb i et selskap med solid historie og gode utviklingsmuligheter? Da kan dette være rollen for deg!

Informasjon om stillingen

På vegne av ROCKWOOL søker vi en fleksibel student til rollen som Markedskoordinator!

Som Markedskoordinator i ROCKWOOL vil du jobbe tett med markedsansvarlig i Norge, samt med den nordiske markedsavdelingen som i hovedsak er plassert i Danmark. Dine primære ansvarsområder vil være håndtering av sosiale medier, og formidling av budskap på nett. Du vil også jobbe med oppdatering på nettside, og oversettelse av markedsmateriell. Videre vil du ha ansvar for å videreformidle og få de ulike kjedene til å benytte ROCKWOOL sitt materiell i ulike kampanjer. Som Markedskoordinator forventes det at du er selvdreven, tar intiativ og er dreven på sosiale medier. Du trives i dialog med andre, og har et genuint ønske om å utvikle deg selv og ROCKWOOL sin profil på sosiale medier.

ROCKWOOL er et danskeid konsern som ble grunnlagt i 1909 og er i dag verdens største produsent av løsninger basert på steinull. I Norge starte ROCKWOOL opp i 1938, og har i dag to fabrikker i Moss og Trondheim. Det norske kontoret er plassert i Nydalen og har om lag 35 ansatte fordelt på ulike roller. Hos ROCKWOOL er de opptatt av å skape en sosial og trygg arbeidsplass, med høy fagkompetanse og gode utviklingsmuligheter.

Arbeidsoppgaver

 • Drifte og vedlikeholde SOME
 • Lage SOME materiell som vi kan tilby kjedene
 • Bidra til å oppgradere og drifte våre Internett og Intranett sider
 • Bidra til materiell på messer og kundearrangement
 • Bidra med oversettelser fra DK, SE og GB til norsk (markedsmateriell som er utarbeidet i andre land og som skal benyttes i Norge)

Vi søker deg som

 • Er nåværende student innenfor markedsføring, digital markedsføring, kommunikasjon e.l
 • Har god kjennskap til bruk av Sosiale Medier, og god formidlingsevne på nett
 • Har kjennskap og ferdigheter innenfor redigeringsverktøy som f.eks Adobe e.l
 • Har svært gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig


Som person er du:

 • Initiativtakende
 • Fleksibel
 • Strukturert

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: 40%
 • Plassering: Nydalen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ROCKWOOL har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

ROCKWOOL International er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger basert på steinull. Rockwool har over 10.000 ansatte og er representert i 35 land. Produksjonen foregår ved 28 fabrikker i 17 ulike land og produktene markedsføres over hele verden.

AS ROCKWOOL er en del av ROCKWOOL Scandinavia med markeder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. ROCKWOOL Scandinavia har 750 medarbeidere, hvorav 230 i Norge. ROCKWOOL Scandinavia har fire fabrikker - to i Norge og to i Danmark. I Norge har vi fabrikker i Moss og Trondheim, samt hovedkontor i Oslo for administrasjon, markedsføring, salg og kundeservice.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen