EFD Induction ser etter en ny Embedded utvikler

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Skien
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

EFD induction i Skien har konsernets R&D senter for frekvensomformere og induksjonsapplikasjon. Dette innebærer det er samlet spisskompetanse innen felter som kraftelektronikk og styresystemer for kraftelektronikk, induksjonskunnskap, materialkunnskap og metallurgi. Avdelingen har 15 ansatte, majoriteten har Master-kompetanse, hvorav 3 er på PhD nivå. Stillingen vil inngå i et team i avdelingen som har ansvar for styresystemene som inngår i våre frekvensomformere, samt tilliggende systemer eksternt. Teamet omfatter i dag 3,5 stillinger. De jobber bredt, noe som gir mulighet til å arbeide med en rekke systemer, fra frontend webapplikasjoner, via Linux applikasjonsutvikling og software arkitektur til grensesnittutvikling mot andre maskiner, utstyr og sensorer. Produksjonen av frekvensomformere og annet utstyr til induksjonsvarme foregår i Skien, slik at man har nær kontakt med de produkter og prosesser man er med på å utvikle.

Vi ser etter deg som er kunnskapsrik og brenner for eget fagfelt.  Du vil være en del av et lite, men sammensveiset utvikler-team der du vil få et bredt spekter av utfordringer. Som en del av teamet vil du aktivt kunne bidra til at de forskjellige tjenestene understøtter EFD Inductions virksomhet på en effektiv og optimal måte. Du vil også få mulighet til å påvirke den grønne utviklingen til EFD Induction og få eierskap til våre produkter og det vi leverer av høy kvalitet.

Hvis du har en lidenskap for teknologi, et øye for detaljer og er løsningsorientert – fortsett å lese!

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av:

 • Utvikling av programvare på Web, Linux og Windows der bruken er i våre induksjonsomformere.
 • Aktiv involvering i avgjørelser angående sytemenes utvikling
 • Programmene utvikles hovedsakelig i C/C++, Javascript og Python.
 • Viktige verktøy i vår utvikling er gcc, git, Node.js, VirtualBox, Docker, Jira, Confluence og Yocto.


Kvalifikasjoner: Mastergrad i Informatikk/Computer Science eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse. Minimum tre år relevant erfaring. Kunnskap om minst ett av følgende områder:

 • Linux applikasjonsutvikling
 • Embedded Linux, RT Linux
 • Webutvikling


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra/interesse for industriell automasjon og kommunikasjon er en fordel/ønskelig
 • Programvarearkitektur og strukturert design.


Personlige egenskaper:

 • Medarbeider som brenner for eget fagfelt
 • Evne til å bygge gode relasjoner og samarbeidsformer
 • Strukturert og med høy grad av gjennomføringsevne
 • Evne til å samarbeide, men kan også jobbe selvstendig
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk


Hva tilbyr vi:

 • Et dynamisk og internasjonalt miljø med verdensomspennende kundebase
 • Avanserte produkter og teknologi
 • Inspirerende kunder og prosjekter
 • Konkurransedyktige vilkår og fordeler
 • Utmerkede utviklingsperspektiver
 • EFD Induction er en arbeidsgiver med like muligheter.
 • Et lite team der du har muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Om arbeidsgiveren

EFD Induction har utviklet løsninger for induksjonsvarme i mer enn 70 år. I dag er vi en av de største produsentene av industrielt induksjonsutstyr, med salgs- og serviceselskaper, produksjonsanlegg og FoU-sentre over hele verden. Konsernet EFD Induction har ca 1000 ansatte totalt. 160 ansatte arbeider i Norge. Konsern­språket er engelsk. Control systems gruppen i utviklingsavdelingen har ansvar for SW-systemer i og rundt vårt induksjonsvarmeutstyr. I tillegg til styring av maskinene jobber gruppen med introduksjon av nye løsninger for Industri 4.0 som fjerndiagnose, skyløsninger og analyse. Omformerne benytter egenutviklet HW basert på Intel SoC med FPGA og ARM som kjører Linux.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen