Nyutdannet partneransvarlig søkes til Nextory

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med en digital abonnementstjeneste til forbrukermarkedet og ha en nøkkelrolle i salgs- og relasjonsavdelingen i Norge? Har du en lidenskap for bøker og lesing? Fantastisk! Nextory er nå på jakt etter en Partner Sales Representative for Norge som vil få muligheten til å jobbe med langsiktig og relasjonsbyggende salgsoppgaver.

Informasjon om stillingen

Nextory er en av de ledende aktørene innen digitalisering av lesing. De tilbyr kundene et månedsabonnement som gir dem tilgang til hundretusenvis av bøker. Ved å gi tilgang til lyd- og e-bøker fra de største forlagene i verden via en nyskapende app-opplevelse, gir de flere mennesker tilgang til bøker.

Som Partner Sales Representative kommer du til å jobbe med relasjonsbyggende salg. Du kommer til å jobbe med en kreativ innstilling med B2B-salg, der målet er å bygge sterke og langsiktige partnerskap som genererer nye Nextory-brukere. Du er ansvarlig for alle samarbeid med dine partnere og resultatet av disse. Rollen har mange kontaktområder så vel internt som eksternt.

Du kommer til å elske å jobbe sammen med i Nextory hvis du ønsker å jobbe i et hurtigvoksende selskap med sterk entreprenørånd! Kulturen i selskapet kjennetegnes av en start up-følelse, der du vil ha gode muligheter til selv å være med å påvirke og bidra med innsats som posisjonerer selskapet.

Arbeidsoppgaver

 • Kartlegge det norske markedet
 • Kontakte potensielle partnere
 • Utvikle eksisterende partnerskap
 • Følge opp avtalte prosjekter og aktiviteter
 • Planlegge kampanjer og aktiviteter
 • Lage markedsføringsmateriell i samarbeid med markedsavdelingen

Vi søker deg som

 • Har utdannelse innen for eksempel økonomi, salg eller digital markedsføring
 • Med fordel har et par års erfaring innen salg enten på deltid eller heltid
 • Har gode kommunikasjonsevner på engelsk og norsk, da begge språk kreves i det daglige arbeidet
 • Har en sterk interesse for prosjektbasert arbeidsflyt
 • Har en ekte lidenskap for bøker


Som person er du strukturert og du har lett for å få oversikt over flere deler av arbeidsprosessen. Selvstendig arbeid er noe du liker, ettersom du har muligheten til å starte så vel som å drive aktiviteter på egen hånd og ta beslutninger som skaper arbeidsflyt. Videre er du en relasjonsbygger som ser hvordan dine langsiktige partnerskap er knyttet til selskapets merkevare, både innen forlagsverdenen og innen salg!

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, 12 måneders innleie
 • Plassering: avhengig av hvor du befinner deg i Norge
 • Annen informasjon: noe reising til Sverige må påregnes
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nextory har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Nextory ble grunnlagt i Stockholm i 2015 med mål om å gjøre verdens bøker tilgjengelig for flere mennesker og utfordre hva det vil si å "lese en bok". De siste årene har teknologi forandret verden vi lever i, og vår visjon er derfor mer relevant enn noen gang: Vi ønsker å øke lesingen ved å skape rikere leseopplevelser. Målet vårt er at du skal lese og lytte til historier i stedet for å kaste bort tid på å surfe eller bla rundt blant meningsløse bilder.

I dag er Nextory en av Nordens største abonnementstjenester for lyd og e-bøker. Appen er også tilgjengelig i andre europeiske markeder. Med Nextory er det enkelt å finne de riktige bøkene - på telefonen eller nettbrettet. Det er hundretusener av titler å velge mellom.

Enten du trener, lager mat, sitter i bilen eller bare slapper av, favorittbøkene dine er alltid like ved hånden. Velg hva du vil lese og lytte til, eller la deg inspirere av våre boklister.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen