Er du en MacGyver-type med interesse for IT?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du på deg selv som en ”fikser” med interesse for data? Er du i starten av din karriere og har et ønske om å lære mye av kompetente kolleger? Da må du søke her! Embassi er nå ute etter en ny supportmedarbeider til 1.linje support som ser muligheter og løsninger der andre klør seg i hodet.

Informasjon om stillingen

Embassi har som mål å være bedriftens IT avdeling, og ivareta alt innen nettverk og kommunikasjon. Dermed også ivareta kundens interesser i samspill med flere leverandører. Embassi fungerer som IT-avdeling for sine mange ulike kunder. Dette gir deg som supportmedarbeider i Embassi en gyllen mulighet til å være i kontakt med kundene, bli kjent med en stor bredde av ulike programmer og en bratt læringskurve.

Dine arbeidsoppgaver vil være innen 1.linje support, altså ta imot kunders henvendelser på telefon, opprette saker og forsøke å løse sakene gjennom telefon. Du vil også ved behov reise ut til kunde og løse problemer ved behov. Som kollega i Embassi bør du ha en innstilling hvor du tenker utenfor boksen og evner å se løsninger på kundens utfordringer. Du bør ha en genuin interesse for data og teknologi. Samtidig bør du sette pris på høyt tempo og varierte arbeidsdager. Takhøyden i Embassi er høy, og med en flat struktur samarbeider teamet tett med hverandre. Som en i starten av sin karriere får du muligheten til å utvikle deg selv mye på kort tid og ta del i et sosialt arbeidsmiljø hvor din mening betyr noe.

Allerede nysgjerrig? Meld din interesse eller kom med spørsmål her

Embassi kan tilby deg

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Tett oppfølging og en bratt læringskurve i et godt arbeidsmiljø med rutinerte kolleger
 • Kompetanse innen mange ulike spennende programmer og teknologier
 • Mulighet for overtidsarbeid etter eget ønske
 • Gode utviklingsmuligheter internt

Vi søker deg som

 • Har en interesse for data/IT (gjerne bygget din egen PC fra scratch)
 • Har gode kommunikative evner på norsk og gjerne også engelsk
 • Har førerkort klasse B
 • Er komfortabel med kundekontakt på telefon

Som person er du

 • Nøyaktig.
 • Fleksibel.
 • Utholdende.
 • Serviceorientert.

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale.
 • Sted: Oslo..
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Embassi.

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Embassi. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Embassi startet i 2003 som egen virksomhet, men med lang erfaring fra andre selskap forut for etableringen. De er lokalisert sentralt i Oslo og vil gjerne ha nærhet til sine kunder. Slik kan de yte best service for kundene. Embassi er et firma som leverer alt innen pc, server, nettverk og kommunikasjon. Dermed ivaretar de kundens interesser i samspill med flere leverandører. Embassi skal være et kontaktpunkt mot alle eksterne leverandører slik at de får et it-system som er tilpasset deres behov.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen