SAP Academy for Sales: Account Executive

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du tidlig i karrieren, og brenner for effektive IT-løsninger? Er du lidenskapelig opptatt av å bygge relasjoner? Er du motivert til å analysere og løse større tekniske prolemstillinger?

Informasjon om stillingen

SAP Academy Presale består av et treningsprogram i verdensklasse, som utvikler vår neste generasjons Presales Solution Engineer. Dette ved å levere en energigivende og inspirerende opplevelse i et globalt og mangfoldig miljø. I 2022 vil dette dynamiske 9 måneders programmet danne grunnlaget for en vellykket karriere hos SAP. Treningsprogrammet tilrettelegger for en flerdimensjonal og erfaringsbasert læring med fokus på digital transformasjon, global intelligens, menneskelige ferdigheter, forretnings- og teknologikunnskap, kunnskaper fra næringslivet samt strategier/verktøy/prosess.

I løpet av treningsprogrammet vil du bli tatt imot og motta onboarding i ditt lokale marked og oppleve en innovativ klasseromstilnærming i et virtuelt miljø, som er levert av et heltidsfakultet. Dette vil skje i kombinasjon med opplæring på jobb, med veiledning. Etter en vellykket programavslutning vil du inneha ferdigheter og erfaring som gjør deg til en verdsatt Presales Solution Engineer - en problemløser og fagekspert for noen av verdens største selskaper. På kun et år vil du få lære deg alt du trenger for å kaste deg ut i en vellykket karriere hos SAP.

Du blir tilbudt

 • En mulighet for livet
 • En bedriftskultur som fokuserer på å hjelpe de ansatte, inkludering, fokus på helse og velvære, og fleksible arbeidsmodeller

Arbeidsoppgaver

Treningsprogrammet:

Dette programmet er et 3 års program, der de første 9 månedene består av en miks mellom virtuell klasseromsundervisning og feltstrening. Etter dette vil du bli overført til arbeidsfeltet, og ved hjelp av stor støtte og veiledning fra flere mentorer. Du vil få oppleve pågående læring, karriere- og lederutvikling og mye rådgivning.

Etter treningsprogrammet:

Etter å ha fullført Presales-treningsprogrammet til SAP Academy, vil din karriere starte i en av SAPs team, som inneholder blant annet å analysere SAP sine kunders problemstillinger for å komme med løsninger ved hjelp av SAP-software, og demonstrere dette. Det kan være som en Presales Solution eller Industry Specialists, Enterprise Architect eller Innovation Principal.

Hvis du ønsker å vite mer om programmet, kan du være med på et webinar for Academy 7. Oktober 2021 kl.17.00-18.30. LINK TIL WEBINARET

Vi søker deg som

 • Har fullført utdannelse på bachelor eller masternivå med gode resultater
 • Kan vise til 2-3 års erfaring innen en teknologi bedrift der du har fått et godt innsyn til software/teknologiske løsninger
 • Gjerne har vært i multi-dimensjonale erfaringer som utveksling i utlandet eller expat, sportserfaring eller som entreprenør
 • Svært gode kommunikasjons- og presentasjonsferdigherter i engelsk og norsk
 • Har en sterk forretningsforståelse og kunnskaper i praksis om forretningsprosesser og/eller bransjer


Som person er du:

 • Lidenskapelig
 • Nysgjerrig
 • Samarbeidsvillig
 • Kommunikativ


Mer informasjon

 • Oppstart: 01.02.2022. Intervjuene med SAP vil skje i 23.november 2021 gjennom en bootcamp som blir gjennomført. Derfor anbefaler vi deg å søke snarest for en vurdering i forkant av dette
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Oslo, Norge
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SAP har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

SAP sine innovasjoner hjelper mer enn 400 000 kunder over hele verden til å jobbe mer effektivt sammen, og effektiviserer bruken av forretningsinnsikt. SAP er opprinnelig kjent for lederskap innen ERP-programvare (Enterprice Resource Planning), har SAP utviklet seg til å bli markedsledende innen end-to-end programvare for forretningsprogrammer og relaterte tjenester for database, analyse, intelligente teknologier og erfaringshåndtering. Som et skyselskap med 200 millioner brukere og mer enn 100 000 ansatte er SAP målrettet og fremtidsfokusert, med e svært samarbeidsvillig tematikk og engasjement for personlig utvikling. Enten de forbinder globale næringer, mennesker eller plattformer, hjelper de med å sikre at hver utfordring får den løsningen den fortjener. Hos SAP bygges det til gjennombrudd sammen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen