Vil du være med på et teknologieventyr? Cyviz søker Business Developer!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
OSlo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du genuint interessert i teknologi og hvilken nytte det skaper for mennesker? Vi søker en ambisiøs Business Developer til et av Norges mest spennende selskaper!

Informasjon om stillingen

Cyviz er et Norsk, børsnotert teknologiselskap med store globale ambisjoner. De tilbyr løsninger for visualisering, samarbeid, operasjonssentre og møterom med høy ytelse. Cyviz er en ledende utfordrer i bransjen, og har strategiske samarbeid med selskaper innen fornybar energi, maritime, teknologi, og selskaper som Microsoft og Accenture.

Cyviz styrker salgsteamet i Norge med en Business Sales Developer som skal bidra til å styrke deres markedsposisjon. Er du lidenskapelig opptatt av hvordan teknologi kan forbedre prestasjoner, ambisiøs i din tilnærming og trygg på å selge teknologiske løsninger, ser vi etter deg.

Hvorfor jobbe i Cyviz?

 • Bli med på en reise i et hurtigvoksende selskap med høye ambisjoner
 • Lære av en av bransjens sterkeste miljøer med globalt nedslagsfelt
 • Du får vokse med selskapet og utvikle deg og din kompetanse
 • En kultur som oppnår det uoppnåelige
 • Innsats vil bli godt belønnet
 • Fleksibel arbeidstid


Arbeidsoppgaver

 • Bidra til vekstreisen de er på da særlig i Østlandsområdet i første omgang.
 • Posisjonere og etablere kontakt med de større selskapene i utvalgte bransjer i Norge hvor målet er å selge Cyviz løsninger og kompetanse.
 • Etablere og bygge sterke relasjoner til de kundene selskapet har i Østlandsregionen i dag hvor du ser det er mulighet for nysalg.
 • Jobbe tett med kollegaer som kan bidra til at vi vinner. Vi vinner aldri alene

Vi søker deg som

 • Har relevant utdannelse på bachelornivå
 • Drives av gode kundedialoger og trigges av å kunne holde kundedemoer
 • Er flink til å kommunisere muntlig og skriftlig


Det er også helt topp (men ikke et krav) om du har:

 • Salgserfaring, fra f.eks. løsningssalg, telefonssalg etc.
 • Erfaring fra IT-bransjen eller andre relevante bransjer


Vi ser etter deg som tar initiativ til å drive egne aktiviteter og som tar tak i forbedringspotensial du ser er nødvendig for å lykkes både individuelt og som team. Det er i tillegg viktig at du er uredd og du at evner å jobbe selvstendig. Høres dette ut som deg? Vi gleder oss til å motta din søknad!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse hos Cyviz


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Cyviz. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Cyviz ble startet i Stavanger i 1998 og har blitt en global teknologileverandør for avanserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Cyviz er et av de raskest voksende teknologiselskapene som opererer gjennom 18 opplevelsessentre over hele verden, inkludert 7 partnerutstillingslokaler. Vi er en global strategisk partner for krevende kommando- og kontroll- og samarbeidsbehov med mer enn 600 offentlige organer og store virksomheter som kunder Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs siden 2020.

Med riktig teknologi tror vi at ledere fra alle bransjer kan utnytte kraften i digitalt samarbeid for å holde ansatte motiverte, fornøyde og produktive.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen