Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du lei av å være en i mengden?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Fått nok av trege prosesser og gammeldags teknologi? Vil du ha full kontroll over egen arbeidshverdag som utvikler? Ditt neste steg i karrieren er her! Clave Consulting søker nå utviklere som brenner for faget og har et ønske om å kunne bli best i sitt felt! Hos Clave får du jobbe med det som engasjerer og interesserer nettopp DEG.

Informasjon om stillingen

Clave er et lite konsulentselskap med enormt mye å tilby deg som utvikler. Her får du påvirkningskraft og personlig utvikling. Som konsulent i Clave får du muligheten til å jobbe med det som engasjerer og interesserer akkurat deg. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med flat struktur, der faglig utvikling er høyt prioritert, samtidig som du får markedsledende betingelser.

Som utvikler i Clave bør du ha et brennende engasjement for faget og kjenne deg igjen i Claveånden; lagånd, åpenhet og kunnskapsdeling. Clave leverer tjenester innen systemutvikling, brukeropplevelse og rådgivning til sine kunder, og du vil få jobbe tett med dyktige utviklere og designere. Clave ønsker å investere i deg som utvikler så du får tett oppfølging og rikelig med kursing og faglig påfyll der du selv ønsker det. Du får også en dedikert dag i måneden til egne prosjekter og kursing/seminarer dekket av Clave.

Allerede nysgjerrig? Meld din interesse eller kom med spørsmål her

Som utvikler i Clave får du

 • Svært konkurransedyktige betingelser.
 • Aksjeprogram med mulighet til å bli deleier.
 • Dekket kurs, seminarer og lignende du selv ønsker å gå på, månedlige fagdager hvor du får jobbe med egne prosjekter på kontoret.
 • Påvirkningskraft i selskapet og frihet til å styre både arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Du velger hvilke prosjekter og kunder du ønsker å jobbe med.
 • Bli en del av et faglig og sosialt veldig sterkt miljø med årlige utenlandsturer, pokerkvelder, frisbeegolf og mye mer.
 • Dekket mobil, pc og internett.
 • Jobbe med store og velkjente kunder. Både forbedring av eksisterende systemer og etablering av helt nye systemer.
 • Du vil arbeide med spennende teknologi som blant annet Event Sourcing, Kafka, Kotlin, OpenShift/Kubernetes og Mikrotjenester.

Vi søker deg som har

 • Minimum 2 års relevant arbeidserfaring.
 • Erfaring med Kotlin/Java.
 • Et ønske om å bidra til selskapets og egen utvikling.
 • Lagånd og gode samarbeidsevner.
 • Kundens behov i søkelyset og samtidig ikke er redd for å ytre din mening.
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Som person er du

 • Modig.
 • Moden.
 • Samarbeidsvillig.

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale.
 • Sted: Oslo, sentrum.
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Clave Consulting.

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Clave Consulting. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.


Clave er et selskap som ble etablert i 2015 og eies av de 41 ansatte. Dette er en viktig faktor til at alle medarbeidere i Clave føler en ekstra tilhørighet og har en viktig stemme i selskapet. Clave leverer innovative, markedsledende og moderne løsninger innen systemutvikling, brukeropplevelse og rådgivning. Clave Consultings kjerneverdier er en symbiose av det gode miljøet og den faglige tyngden. Et annerledes og nytenkende konsulentselskap som setter trivsel og tverrfaglig samarbeid i høysetet. Les mer her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen