Communcations Specialist søkes til Entercard

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring innenfor kommunikasjon, og er interessert i finans? Her vil du få mulighet til å fortelle historiene om Entercard, både internt og eksternt. Vi søker deg med høy gjennomføringsevne som vil jobbe i et stort nordisk konsern.

Informasjon om stillingen

Kommunikasjons- og bærekraftteamet i Entercard består i dag av dedikerte og engasjerte mennesker. Avdelingen er ansvarlig for planlegging, utarbeidelse og publisering av selskapets historier på de digitale flatene.

Innholdet som utarbeides skal tilpasses de ulike kanalene hvor nyheten skal publiseres. I dag benytter selskapet intranett, artikler på egen webside, LinkedIn, Facebook og nyhetsbrev som viktigste kanaler for intern og ekstern informasjon. Det handler her om å benytte de ulike kanalenes virkemidler for å få frem budskapet på en best mulig måte.

Entercards kommunikasjonsavdeling driver interne og ekstern kommunikasjon, og produserer innhold med spesielt fokus på storytelling, merkevarebygging og omdømme. Stillingen er et engasjement på seks måneder. Du vil bli en del av et Skandinavisk team som sammen jobber mot en felles strategi for Sverige, Norge og Danmark.

Arbeidsoppgaver

 • Produsere og publisere internt og eksternt innhold som kommunikasjonsplaner og innhold (artikler, pressemeldinger, videoer og visuelle presentasjoner) digitalt.
 • Være ansvarlig for Entercards målinger for medieovervåkning og kommunikasjon, samt produsere rapporter og analyser.
 • Planlegge og koordinere Entercard sitt arbeid med citizenship i Norge, i tillegg delta i å produsere innhold til den årlige rapporten om bærekraft.
 • Drive og koordinere deres aktiviteter i Norge, og beskytte og vedlikeholde Entercards visuelle identitet og bedriftsmerke.
 • Andre forefallende oppgaver.

Jobbe hos Entercard?

Entercard tror på samarbeid og styrke ved mangfold. De har i dag 40 forskjellige nasjonaliteter blant sine ansatte, der nye kunnskaper og kulturopplevelser er høyt verdsatt. Deres arbeidskultur er sterkt preget av deres kjerneverdier: lidenskap, innovativ og genuin. Arbeidet hos Entercard gjenspeiler alt de gjør, hvordan de jobber og hvordan de samarbeider med kunder. De tror at mangfold, analytiske evner og dedikerte ansatte er de sterkeste virkemidlene mot utvikling og vekst.

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning i PR, kommunikasjon eller journalistikk. Dette med bakgrunn i stillingens ansvarsområder
 • Gjerne har erfaring fra bedriftskommunikasjon og er vant til å jobbe sammen med bedriftsledere
 • Erfaring med å bruke digitale verktøy som CMS og Google Analytics. Bruk av Retriver i analyse er en fordel
 • Er komfortabel med publiseringverktøy, med fordel erfaring fra Episerver, Wordpress, Mailchimp og/eller Adobe-pakken (bilde- og videoredigering)
 • Har svært sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter - både norsk og engelsk
 • Kan du i tillegg andre skandinaviske språk er dette en fordel
 • Trives i en rolle hvor du kan være proaktiv og selvgående.
 • Kan beskrives som strukturert - hvor du ikke lar deg skremme av høyt arbeidspress, i kombinasjon med å foreta riktige prioriteringer gjennom arbeidshverdagen


I denne rollen er det nødvendig at du er selvstendig, da du vil bli den eneste fra kommunikasjon som jobber fra Norge, resten sitter i Sverige. Du er nysgjerrig, og omfavner endringer som en del av ditt daglige arbeid. Du tror på at å dele ekspertise og kunnskaper med kolleger styrker teamet.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale.
 • Arbeidsomfang: Heltid, dette er et engasjement på 6 måneder gjennom Academic Work, med mulighet for forlengelse.
 • Søknadsfrist: Snarest. Vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned når vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work

Informasjon om bedriften

Entercard er et av Skandinavias ledende kredittselskap. De tilbyr fleksible forbrukskreditter gjennom selskapets eget varemerke re:member og sammen med sine partnere. Entercards mål er å gjøre deres kunders hverdag enklere ved å tilby dem smarte og fleksible betalings- og finansieringsløsninger på en ansvarlig måte.

Entercard er lokalisert i Norge, Sverige og Danmark med over 470 engasjerte medarbeidere.

Entercard har bestluttet å innføre en kontorsbasert hybrid arbeidsmodell for en testperiode. Dette betyr at kontoret vil være den ansattes base for utveksling av ideer og samarbeid, men med mulighet til å jobbe fleksibelt hjemmefra et par dager i uken.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen