Kundeservicemedarbeider søkes til NorgesEnergi

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kristiansand
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for å yte best mulig service i et varmt og imøtekommende miljø? Har du ambisjoner om å jobbe deg oppover i samme organisasjon? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner NorgesEnergi ser vi nå etter kundeservicemedarbeidere til deres voksende kundesenter!

Hos NorgesEnergi vil du få ta del i et sterkt fagmiljø, der man blir tatt godt vare på av sine kolleger. Dagene er spennende da alle skal få ta en del i alt. Ved oppstart vil du få 2 uker med intensiv opplæring, der 3-4 fageksperter vil dele sine kunnskaper om varierte temaer.

Arbeidsoppgaver

 • Besvare innkommende henvendelser på telefon, chat og e-post
 • Hjelpe kunden med alle henvendelser angående sitt strømabonnement, samt se muligheter til mersalg av tilleggsprodukter
 • Føre aktivt salg av strøm og fordelsprodukter
 • Være en god ambassadør og ansikt utad for NorgesEnergi

Vi søker deg som

 • Gjerne har fullført høyere utdannelse
 • Kan vise til erfaring fra salg eller kundeservice og trives med telefon som arbeidsverktøy
 • Innehar gode datakunnskaper og kjennskap til Office-pakken
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Identifiserer deg med følgende personlige egenskaper: uredd, kommunikativ og utholden

Mer informasjon

 • Oppstart: 18.10.21.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, 3 måneder bemanning gjennom Academic Work med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Kristiansand
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. NorgesEnergi har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

I dag er NorgesEnergi et av landets største strømselskap med hovedkontor i Kristiansand og omtrent 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet. Vi jobber hver dag for at du skal få både billig strøm og nye tjenester som gjør hverdagen din enklere. Vi er takknemlig og stolt over at vi nå har mange hundre tusen kunder fra hele landet som elsker billig strøm og smarte kundefordeler like høyt som oss.

Siden 2004 har vi vært en del av Hafslund Marked, og i 2017 ble vi inkludert i det finske energikonsernet Fortum.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen