Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Produksjonssystem Av Bøker

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.10.2021
Gå til søknadsskjema

For spennende kunde her i Oslo søker vi etter en erfaren programmerer som vil bistå kunden med et nytt produksjonssystem.


Ønskede kvalifikasjoner er:


 Konkrete arbeidsoppgaver i samarbeid med prosjektgruppen:

 • Utvikle skript knyttet til konvertering av epub til aktuelle, tilgjengelige format (html, PEF (Portable Embosser Format (papirpunktskrift-formatet vi bruker)) og docx,
 • Utvikle CSS til bøker i de aktuelle formatene

 

Ønsket kompetanse:

 • Må kunne sette seg inn i produksjonssystemet. Forstå en masterfilbasert produksjonsmodell.
 • Programmeringskompetanse
  • XSLT
  • Python
 • Grunnleggende forståelse av HTML5/Epub3 og CSS3, XML
 • Annet aktuelt som man må kunne sette seg inn i:
  • Linux server
  • Docker
  • GIT (Github versjonskontroll)
 • Grunnleggende forståelse av universell utforming
 • Faglig entusiasme. Kreativ og løsningsorientert.


Oppstart: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 200 timer i første omgang, med opsjon på nye 200 timer

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen