Unik mulighet til å være med å forme produktporteføljen til Mentra by SATS

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.10.2021
Gå til søknadsskjema

Treningskjeden SATS har alltid vært i førersetet når det kommer til å lansere nye treningskonsepter og digitale løsninger knyttet til disse. Med nyetableringen Mentra by SATS, skal vi tilby det nordiske markedet hjemmetrening på et nytt nivå! Vår visjon er å gjøre folk ´healthier and happier´. Å inspirere deg til å trene mer – for å bli den beste versjonen av deg selv. Vi introduserer i disse dager Rflex – et interaktivt treningsspeil av høy kvalitet, som enkelt kan tas i bruk i eget hjem.


I løpet av høsten skal produkt og konsept videre kommersialiseres med flere tilknyttede fitnessprodukter. Vi søker derfor etter en dyktig industriell produktdesign lead som kan bistå oss med å videreutvikle konsept, produkt og tilknyttede produkter for å skape en unik treningsopplevelse. Du vil jobbe med å utvikle banebrytende innovativt treningsutstyr som fungerer både i det fysiske og digitale rom.


Rollen innebærer: 

 • Designe, forbedre, utvikle og skreddersy vårt produkttilbud i samarbeid med et team bestående av interne og eksterne samarbeidspartnere som for eksempel produsenter, forretningsstrateger, supply chain, sourcing, ingeniører, designere, brukeropplevelse og innhold
 • Sikre produktkvalitet gjennom kvalitetstesting og iverksetting av nødvendige tiltak for å forbedre kvalitet på produktene 
 • Bidra med å videreutvikle tilbudet gjennom tilleggsutstyr og detaljhandel 
 • Etablere prosesser for å drive produktutvikling og sikre dokumentasjon
 • Bistå med å avansere og utnytte mulighetene som finnes i hjemmetreningsmarkedet. 


Faglige kompetanser ønsket for rollen: 

 • Du har 7 + erfaring med produktutvikling - gjerne fra forbrukerelektronikk og eller sportsutstyr. 
 • Du er eksepsjonelt dyktig i design - fra forskning, konseptutvikling,
 • strategi, visualisering, kommunikasjon & historiefortelling
 • Du har bakgrunn som enten en mekanisk ingeniør som har flyttet over til design eller en senior industriell designer 
 • Du har god forståelse for «produksjonsprosessen», har kjennskap til vanlige produksjonsteknikker, begrensninger og muligheter. 
 • Du har erfaring med verkøty som CAD, Photoshop og Adobe Suite
 • Interesse for trening er en fordel. 


Hvem er du? 

Du er en som har et start-up mindset og liker å brette opp armene og ta i et tak. Du vil være den eneste industrielle designeren i starten og derfor er viktig at du er komfortabel med å jobbe selvstendig med egne design, modelleringer, testing og “renderings”. Du er fleksible nok til å trå ut av komfortsonen og være villig til å kunne raskt kunne bytte mellom ulike oppgaver og kontekster. Ettersom du også vil jobbe med et bredt spekter av personligheter og roller må du ha gode kommunikasjon og samarbeidsevner.


Hva vi tilbyr? 

 • En fantastisk mulighet til å bli et selskap i vekst 
 • Mulighet til å delta og forme flere lanseringer i et Nordisk marked med stor betydning for selskapets retning
 • En organisasjon med et start-up mindset
 • Interessante utfordringer og varierte oppgaver
 • Gratis tilgang til trening på 250 SATS -klubber over hele Norden


Høres dette interessant ut? Ikke nøl med å ta kontakt med Selina Stenberg (selina@cruit.no) eller Bjørn Ursin (bu@cruit.no). 

Mentra by SATS
SATS er Nordens ledende treningssenterkjede. Med vår visjon "Make people healthier and happier", spiller vi en viktig rolle for våre medlemmer og deres helse og livskvalitet. Vi ønsker også å bidra til å bedre den norske folkehelsen med å hjelpe våre medlemmer til et aktivt, sunnere og gladere liv. Derfor har SATS har alltid vært i spissen for nye treningskonsepter og trender i Norden gjennom kontinuerlig lansering av produkter, klasser og tjenester som medlemmene omfavner. Med Mentra tar vi store skritt for å gi det nordiske folket en interaktiv treningsopplevelse opplæring av høy kvalitet, inspirerende instruktører og moro i sitt eget hjem.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen